21/4/09

Coses que no s’entenen

9

La setmana passada van començar les obres al pàrquing de la Plaça. Aquestes obres estan subvencionades amb el Fons estatal d’inversió local (aquells 8.000 milions d’euros del govern espanyol destinats als ajuntaments). A la Riera li correspon per població 257.164 euros d’inversió.

Les obres consisteixen en ampliar la plaça Major i fer a sota un local que servirà entre d’altres coses per guardar eines i utensilis de la brigada municipal.

El que no entenem de tot plegat és el perquè l’Ajuntament de la Riera no disposa d’una nau al polígon industrial. A Torredembarra per exemple tenen la deixalleria municipal i tots els vehicles i eines dels diferents treballadors municipals en les naus del polígon. Tot ajuntament quan fa un polígon industrial reserva un local per a ús propi, però a la Riera no és així. No ho entenem sincerament quin tipus d’operació va fer l’ajuntament en aquest cas.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Si que hi ha coses que no s'entenen, si.
Si l'Ajuntament gasta, perquè gasta; si no gasta perquè no gasta.
Ets increïble! Saps trobar problemes a sota les pedres.
Deu ens agafi confessats si algun dia tens ma per prendre decisions a l'ajuntament... Menys mal que de moment cadascú està al seu lloc.
I per molts anyssigui aixi!!!

Anònim ha dit...

La critica s`ha de fer a temps;no cal deixar-se portar per la mala costum de criticar només després de consumats els fets,i que cuan sentis ganas de criticar a una persona, pensa que no a tingut le mateixa informacio que tu,si tot aixi te enfades per les critiques. reconeix que segur que les tens ben merescudes.

Montse ha dit...

Criticar. Aquí tothom critica.
Fa unes setmanes es va criticar a un regidor de la Riera de ser racista. És que és pecat de ser racista?

Voleu dir que no són els propis immigrants amb les seves actituds els que ens fan ser racistes? I els propis governs que els hi monten “mesquites” amb diners dels ciutadans per a que vagin a resar? No paguen impostos. Tenen educació gratuïta. Se’ls hi paga el menjador de les escoles, els llibres, la sanitat.... Se’ls hi donen ajudes econòmiques sense haver treballat mai (perquè treballar? si s’està millor a les cantonades dels carrers petant la xerrada). Se’ls hi dona habitatge gairebé gratuït. Estigues sense treballar tu uns mesos i no paguis la hipoteca, a veure què et passa?

A les ciutats als immigrants se’ls hi dona preferència a triar escola. Si en trien una de concertada i decideixen no pagar la quota mensual que correspon, l’ajuntament els hi ho paga (Això està passant a Tarragona i a Reus.)

Si volen obrir un negoci, durant 3 anys no paguem impostos quan passen aquests anys, canvien el nom del propietari i tornen a tenir 3 anys més lliures d’impostos (això està passant a la mateixa Torredembarra, Reus i Tarragona) Obre tu un negoci i veuràs el què et costa?

En sanitat? Increïble! Comparteixen la targeta sanitària (1 la fan servir 10 ó 15 persones) i com que mai troben al mateix metge, entre ells s’assemblen i amb l’escusa de “yo no entender” no aporten cap altre document per identificar-se, se’ls acaba atenent igualment. Així està la sanitat pública, col•lapsada d’immigrants. I els metges i infermeres són conscients del que passa però tenen “ordres de dalt” de fer l’ull gros.

I tot això passa, on? Precisament en governs i ajuntaments on hi ha partits polítics d’esquerra, perquè com que no són racistes i censuren a qui ho és... només estan preocupats de no ofendre a les noves cultures i de facilitat als nou vinguts. I als d'aquí?

No ser racista no significa que se’ls hi hagi de regalar tot.

Els immigrants no entenen (no els interessa i no se’ls hi fa entendre) que els que s’han d’adaptar en arribar a un nou país com el nostre són ells i no nosaltres. I a qui no li agradi, que se’n vagi.

La nostra cultura s’ha desenvolupat durant segles amb l’esforç de persones que van venir al nostre país per trobar un lloc millor i S’HI VAN ADAPTAR. (Sense anar més lluny els meus pares van venir a Catalunya quan eren joves provinents d’Andalusia i sempre han pagat els seus impostos, parlen perfectament el català, a una de les seves filles li van posar Rosalia com la patrona del primer poble on van viure al venir, van a Ofici de Santa Creu cada 14 de setembre i pengen l’estelada al balcó quan toca. I NINGÚ ELS HI VA REGALAR RES).

A Catalunya no parlem àrab, ni xinés, ni cap dialecte sud-americà de l’espanyol. Aquí es parla el CATALÀ (i mentre estiguem vinculats a Espanya) haurem d’acceptar l’espanyol, I PROU. I si els immigrants volen convertir-se en part de la nostra societat han d’aprendre a parlar el nostre idioma.

Aquí, qui més qui menys és cristià. Si Crist els ofèn, i no saben viure en un lloc on hi ha dues religions (la seva i la nostra) els suggereixo que busquin una altra part del món per viure.

Aquest país es tant lliure per viure-hi com per anar-te’n si no t’agrada.
Tanquem les portes JA!!! Prou ajudes a qui no ha pagat mai impostos. Qui no vingui amb un contracte de treball que no entri. I si vol portar a la seva família que ho faci quan tingui un habitatge pagat de la seva butxaca (com tots nosaltres) i unes bones condicions de vida.

Deixem-nos de tonteries polítiques, i centrem-nos amb el que veritablement preocupa tothom: la immigració.

QUE TORNIN ELS GOVERNS DE DRETES, JA!! Tingueu clara una cosa: si un polític de dretes digués en veu alta: “si jo governo faré fora a tots els immigrants sense papers” creieu-me que sent el vot secret com és, guanyaria per golejada. El meu vot ja el té assegurat.
P.D. I sí, sóc racista, i què?

J.M.Sole ha dit...

Es un discurs de odi insoportable,intolerable,i !racista¡.Mira Montse,el racisme es la forma de superacio que busqueu aquells que es creieu millor que els demes,per tal que sempre hi hagi un governant,millor que tots,i un resignat i marginat,. A mi cuan una persona em parla no em fixo en el color de la pell si nó en el color dels seus sentiments,sou un mal exemple com sempre hi ha un egoisme economic, que primer es camufla en teorias i quan aquestas fallen sols hi ha explotacio, dels rics d`altres raçes no fas escarafalls,.Pro estigues contenta,si no vols saber de altres raçes i et creus superior,alegrat ets ùnica a la teva especie. Ets del PxC

DR.ANDREU ha dit...

Montse,sempre que el sistema econòmic va malament, sorgeix el problema,el racisme és la patolologia per la cual les sinapsis neuronals dedicades a la percepció de la cromàtica estan hiper desarrolladas.Aquest desequilibri provoca una disfuncio general del cervell que inplica un subdesemvolupament mental greu.Un sintoma es:Creura que tens una feina encomanada per DEU:Salvar el pais d`aquesta invasio?

! NO ES PECAT ES PENOS¡¡¡¡¡¡ ha dit...

Montse,molta Sta creu,l`estalada,ect,ect.Pro el món no està amenaçat per les males personas, si nó per aquells com "TU" permetem la maldad. (ALBERT EINSTEIN )Sobre el teu escrit sembla tret del (MEIN KAF) ,ple de fexisme,intolerancia i odi.Que et quedi clar que tota persona té dret a la llibertat religiosa (....) de tal manera que, en matèria religiosa, ni es obligi a ningú a obrar contra la seva conciència, ni se li inpedeixi que actuï d`acord amb ella en privat i en public,sol o associat en per altres. CONCILI VATICA II.

Montse ha dit...

Si ja m'agradaria pensar d'una altra manera, ja! Jo no ho era de racista fins fa poc.
Podrieu fer una consulta popular o digueu-li com volgueu, i preguntar que en pensa la gent dels immigrans? Podrieu obrir una bústia (anónima, és clar)i que la gent hi escrivis suggeriments.
Em sembla que a més d'un se us quedaria la cara de llobarro.

Fum de sant JORDI ha dit...

Primer en Jaume Renyer diu que plega en un article en el seu bloc perquè no pot soportar més la situació de persecució a la seva persona i la degradació d`esquerra,i ara en Joan Carretero i diuem que a tot Catalunya en demanat la baixa cuasi 10.000 militatns.Renoi,en PUTXI i companyia es deun haver venut l`enteniment,si,no dic begut,dic venut,perqué només aixi s`enten com poden fer aixo,per un article a l`AVUI "patriotisme i dignitat" den Carretero, que tots els catalans firmariem.PD Escolto RAC 1 en PUTXI avisa al PSC que es platejara sortir del govern si ha un mal acord.Es patetic,són la riota,es un bocas, mentider. MASSA TARD¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

bon comencament