1/6/07

Aprovat el POUM


El passat dijous 24 de maig la Comissió d'Urbanísme de Tarragona (CUT) va aprovar el nou POUM de la Riera (3 dies abans de les eleccions municipals). Ara falta que l'Ajuntament faci unes esmenes que ha dictat la pròpia CUT i redacti un text refòs.


Tota aquella gent que ha presentat al.legacions rebrà en un termini de 10 dies el text de l'aprovació de la CUT amb les seves respectives esmenes. Caldra veure quines esmenes s'han dictat.


Aquest POUM preveu la contrucció de 748 habitatges. Una xifra que al nostre parer és massa elevada. Per part nostra proposàvem un pla urbanístic més lògic i amb consens.

Per tant, desmentim alguns mentiders que diuen que ERC està en contra de que el poble creixi. Naltros volem que creixi però amb sentit comú.

46 comentaris:

Anònim ha dit...

Posar-se en contra del POUM nomès us servira per no avançar!!

Anònim ha dit...

Hola, m'agradaria que l'Anonymous em digués que vol dir això no avançar. No avançar en què? En quines qüestions?

Un POUM que vol triplicar la població no creiem que sigui un avanç sinó un gran problema. Un problema: per l'aigua, pels serveis sanitaris, per l'escola, per la brossa...

Creiem que cal un POUM més mesurat i més lògic. I amb participació de tot el poble. I que garanteixi una qualitat de vida per tothom. Donant prioritat a les persones per davant del totxo. Ni més ni menys.

Anònim ha dit...

Jo diria que el que vol dir l'anònim anterior amb no avançar seria no permetre que altre gent pogués venir a viure aquí al poble, amb el que et contradius a tu mateix amb el que dius a la última frase del teu escrit "donar prioritat a les persones per davant del totxo".

A més si mireu el vostre programa d'anys anteriors hi havia un que si no crec malament dèieu que a la riera no hi havien cases i que la gent jove hauria de marxar.

Que és mesurat i més lògic per tu?

Anònim ha dit...

Si no hia han toxos no hi han cases, si no ha ha cases noves, la gent no es pot quedar a viure en aquest poble. Els serveis no es un problema normalment els serveis creixen juntmanet amb el creixement de la població. No voldras tu que primer creixin els serveis,i despres la població ja que com que no hi hura gent ningu els podra gaudir.
La meva pregunta es a quina mena de serveis et refereixes tu? Ja que si mires al passat a actualment la riera ha anat creixent i el serveis no han fallat si no que han millorat.

Anònim ha dit...

En segons quines coses en contes de millorar hem tirant endarrere,ja que hi han coses en les que no us oposeu,ja que us afecten directamet.I a lo que us haurieu d'oposar, feu la vista grossa.

Un servei es tenir un cau d'escombreries al mig del municipi "es maco que els nostres fills tinguin un cementiri de vehicles davant de les seves escoles?" Aixo si que esta be no?

Anònim ha dit...

Et recomano que llegeixis el nostre programa d'enguany. Veuràs que el nostre segon punt és : "Aturar el nou Pla Urbanístic i fer-ne un de lògic amb el consens del poble."

Per tant, naltros no ens oposem que el poble creixi però d'una manera coherent.

1.- És coherent que la Riera passi de 1300 habitants a 5000? És coherent que quadripliqui la població? Vols dir que no hi haurà un fort impacte social tenir 3500 persones noves al poble?

2.- És necessari contruïr casi 800 habitatges? Vols dir que amb el desenvolupament de la zona que deixa l'industrial Sedó al mig del poble no n'hauria prou per cubrir les necessitats? Quan habitatge social es destinarà als joves empadronats al nostre poble? Es va preguntar a l'alcalde fa menys de 6 mesos i no va saber respondre. Llavors, per a qui es fa aquest POUM?

3.- Quina necessitat hi ha de construir en zones innundables?

4.- Perque no es declara cap zona forestal a la Riera?

5.- Vols dir que no tenim problemes de serveis?
a.) Parla amb la gent del Castellot i veuràs que contents que es troben amb l'Ajuntament.
b.) Ara mateix l'escola té greus problemes d'espai, ja s'han fet dues ampliacions i el menjador s'ha hagut de partir en dos. Encara no hi ha cap escola projectada, quan fa més de 8 anys que es reclama.
c.) Has anat al metge últimament? Pots fer una cua de més de dues hores.
d.) Tenim una zona esportiva sense cap mena d'inversió.
e.) L'aigua també és un problema greu. Si et llegeixes els informes tècnics que acompanyen el POUM ens diuen que la qualitat està empitjorant i que es necessita uns bons estudis d'abastament. Què passarà quan es construeixi tot el previst amb els seus jardins? I que passarà quan es construeixi totes les zones industrials que són les que gasten més aigua? Vols dir que ens podrem connectar a les aigues de l'Ebre? Vols dir que això és una política sostenible? Tothom parla d'estalvi i sostenibilitat i a la Riera es tira pel dret.

Segons sembla l'ajuntament està endeutat amb un 4%, això ja ho diu tot sobre la inversió que s'ha fet aquests anys.

També m'agradaria afegir que aquest debat que estem tenint sobre el futur del poble no s'ha fet ni s'ha proposat mai per part de l'equip de govern, com han fet sempre amb tots els temes, no han tingut en compte altres opinions.

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb el Jordi, el prg electoral d'erc no diu que està en contra de FER UN POUM, si no del poum del equip de govern, ja que ès molt desmesurat i crec insostenible.L'altre dia el meu avi tenia hora a la metgessa a les 12 i va sortir a les 3, un exemple mès la guarderia no hi ha ara mateix suficientes places,l'escola encare esperem la nova i enguany veurem barracons???? el casrellot falta una manca total d'infractustures, nome`s cal veure les zones verdes publiques, etc.. I per finalitzar a mi ningu ès va preguntar com voliem aquest poum ni a l'oposicio ès va donar la oporunitat de debatre. Anims per sguir debatint que ès lo que molts no volen que es faci.

Anònim ha dit...

jo tambè estic en contra aquest poum, un poum amb les zones actuals,mes la zona del sedo, ja hen tenim prou , per ara, la zona sedo ocupa molt, no se que be aquest interes per construir tantes zones alhora, avui en dia ja molts problemes per l'aigua, consum d'electricitat, gas, quina herencia deixarem als nostres nets?. Tambè aprofito per reivindicar poguer anar en contra del Jaume ' politicament', per què sempre que vas en contra d'ell ,ets dolent pel poble, s'ha d'acabar amb això, es mès dues llistes de jovent (erc,ir)amb ganes de fer coses, s'els hauria de poguer donar l'oportunitat, anims un votant d'erc.

Anònim ha dit...

El que és més preocupant, crec que no és el creixement desmesurat, sinó el fet que no es marquen les zones en funció de la prioritat de necessitat del sòl, és a dir, no s'estableix un pla. Senzillament es requalifica sòl, però no s'estableix en quin ordre es anirà desenvolupant, no es marquen zones prioritàries de creixement, d'aquesta manera es deix tot a la voluntat del promotor, és a dir, a l'iniciativa privada. D'aquesta manera es podem trobar que s'iniciï un pla parcial i que es quedi a mitges, recordeu que la cimentera al costat del cementeri formava part de un pla parcial que mai es va arribar a desenvolupar, em sembla que és un exemple prou clar.

Anònim ha dit...

El vostre pla urbanistic,llavors inclou la realització de cases, en terrenys rustics de propietat privada, com es el cas d'alguna casa que s'ha fet a les afores del poble, en terreny no urbanitzble no es aixi?? Llavors cadascu es podra fer la casa alla on voldra... (vinyes i hortes)Això si pero sense demanar permis, perque gaire legal no crec que sigui urbanitzar en terreny rustic.

Anònim ha dit...

t'he de recordar que el que mana fa 23 anys ès l'alcalde JAUME CASAS, i s'hi ha una casa com tu insinuas il.legalment, ès el senyor alcalde qui ha donat permís. Nomès falta que ens fiquin les culpes d'una cosa que tè responsabilitat l'actual alcalde, lo que estàs insinuant les de responsablilitzar amb ell i no a l'oposiciò, quant ERC NO HA MANAT MAI. si hi ha una casa il.legal ,tal com estàs insinuant, això vol dir que l'alcalde està fent un delicte?. Doncs encare m'ho ficas mès fàcil vota ERC

Anònim ha dit...

Una pregunta per els comentaristes:
La casa de l'alcalde ès legal?
La casa del Sedò al Pujolrodò ès legal?. La casa del Llauradò ès legal?. La casa del Victor de cala Margarida Lluís ès legal?,Les cases que hi han al Castellot en mès de 2 plantes ès legal?,etc....
Doncs si la resposta ès que si que a fet l'alcalde per evitar-ho.

Anònim ha dit...

Si el que ès referiu ès a la casa de la Creu,que jo sapiga a la Creu ja hi era aquella casa i l'ha reformat amb els seus corresponents permissos firmats pel l'Ajuntament, o sigui el senyor alcalde, tot i aixì s'acusa "suposo", a una persona que no va a les llistes d'esquerre.

Anònim ha dit...

Ara aixo si, a la casa de la creu li a aparegut una planta mes, cosa que abans crec no i era.....

Anònim ha dit...

Bé, veig que a falta d'arguments, es canvia el tema i es passa a l'atac personal, ni més ni menys. Quina pena!!

No estávem parlant del POUM?

És molt fàcil criticar i insinuar coses des de l'anonimat.

És curiós que es busqui les pessigolles parlant de la casa de la Creu. No hi ha cap més argument més sòlid per atacar?

Respecte a la casa de la Creu:

1.- L'Ajuntament (l'alcalde) va donar llicència a les obres.

2.- S'han demanat tots els informes als organismes oficials (cosa que en altres cases no s'ha fet).

3- Fa més de 30 anys que pagen la contribució de la casa com habitable i s'hi ha viscut.

4.- No s'ha fet una planta nova, s'han aixecat i reformat les golfes.

5.- I per acabar, aquest tema no entenc perquè es barreja amb ERC, quan el Llauradó no va a les llistes d'ERC i és un tema personal on ERC no hi té res a veure.

Espero que a partir d'ara parlem de temes generals que afecten el poble, coses que afecten a la gent i no de coses personals. Jo per la meva banda ho faré.

Anònim ha dit...

Puntualitzo: el Sr. Llaurado abans anomenat, es cunyat d'un representatnt de les vostres llistes, i sogre d'altres dos.Apart de que no us heu posat en contra de l'aparició del 2 pis de la casa de la creu, perque si ho heu fet quan s'ha proposat la realització d'una rotonda al creuament de la la carretera que afecta directament a l'esmentada casa i a les parcel·les veïnes (ja que tindrien un bon acces) o us hi heu oposat perque afecta a mes d'un dels familiars dels candidats del vostre partit??

Anònim ha dit...

Estic al.lucinant amb això de la casa del Llauradò, l'anònim ès fica amb temes personals que tè que veure molt amb l'actitut de molta gent del poble, que sembla que molestis si fas una llista diferent a la de sempre, i per justificar_ho atacen a nivell personal, encare veig que l'anònim ni ha parlat d'altres cases que presuntament tambè son a la boca del poble, deu ser que no l'interesa?. Torno insistir que si qualsevol d'aquestes cases no FOSSIN LEGALS , tal i com diu l'anònim, el unic culpable doncs qui ès?. Jo ho tinc molt clar, I tu que saps qui ès el culpable?.

Anònim ha dit...

Veig que s'ha passat a temes personals, llàstima que estava sent un debat maco, ara resulta que tots els integrans d'ERC hauran de revisar totes les obres del poble dels seus familiars per veures si ho han fet bè, les del convergents no cal.

Anònim ha dit...

Hola.

Abans de tot trobo molt lleig i fàcil, com comentava ja el Jordi, entrar a sac a la crítica des de l'anonimat.

Apart d'això, crec que és bo que és generi un debat sobre els temes del poble, un debat que normalment ha brillat per la seva absència, no sols en el camp de l'urbanisme, ja que també en molts altres àmbits ha mancat aquesta eina bàsica per entendre'ns.

Crec que donar prioritat a les persones, com es deia a principi del debat, vol dir pensar en tots els camps que l'afecten, donar prioritat al totxo, és donar prioritat a algo inert i que de per sí mateix no dona vida. Pensar en les persones ens obliga a pensar en molts més àmbits i fer una política més integral que d'altres que poden estar encaminades bàsicament al benefici.

salut!

Anònim ha dit...

Que jo n'estigui assabentada, Esquerra a La Riera no ha redactat cap Pla d'Ordenació Urbanística Municipal, el POUM que del que esteu parlant és el POUM de CIU.
Esquerra no promou les edificacions.
Esquerra des de la seva tasca a l'oposició ha comprovat i revisat les llicències, especialment aquelles otorgades en terrenys rústics i ha prés les mesures convenients per cadascun dels expedients.

Esquerra no està en contra del creixement, i així ho ha manifestat en tot moment, sí mostrem el nostre desacord en un creixement no planificat, perquè curiosament el POUM de CIU, requalifica però no planifica.

I respecte a la tasca efectuada a l'Ajuntament, els regidors d'ERC estem a la vostra disposició per tal de donar-vos tota la informació que ens sol.liciteu.

Salut!

Anònim ha dit...

Hola, voldria fer un aclariment a la persona que ha fet un comentari de manera anònima sobre la carretera nova i la rotonda de virgili.

Be la rotonda es fa, i naltros estem a favor que es faci. Ara bé es una rotonda diferent a la que estava projectada inicialment. Ara es una rotonda a nivell pla on tenen accés tots els veïns a la carretera. Abans feien una rotonda alçada i havien d'aixecar 20 metres donat que havien de guanyar alçada per passar per damunt de la via de tren. Aixó s'ha solucionat fent que la carretera passi per sota de la carretera mitjançant un tunel.

Gràcies a les reunions que vam fer amb els afectats, a les alegacions presentades a carreteres, s'ha pogut millorar el projecte inicial. Amb la contribució del Esquerra, entre d'altres, s'ha millorat el traçat de la nova carretera

Si vols mes detalls sobre aquesta actuació de la carretera estem a la teva disposició.

xavier rius ha dit...

Ara estic una mica preocupat per què a casa dels meus avis tenim una segona planta, espero que no m'ho tirin a terra, ja que l'intenciò era, igual fer un piset arreglat,serà molt que ara a la Riera tot sigui d'una sola planta, ara entenc perquè tant terreny volen ocupar, amb el nou POUM.

Saluts i Visca el Debat!!!!

Anònim ha dit...

Les segones plantes alli on toquen.

Una de les coses que a mi m'ha sobtat una mica es una frase que apareix en una opinio anterior que diu "recualifica i no planifica".

Que vol dir aixos?

El meu entendre es que s'ha de comensar a construir per una zona del poble, no ?

Aixos cuasi que vol dir que primer aqui i despres alli, o sigui que no es podria escollir la zona el cual mes agradi.

A mi no m'agradaria que ningu hem digues on ting que construir casa meva.

Tambe me adonat que algu diu que fan falta zones verdes ( el castellot ), pero a la vegada algu mes avall diu que construir mes causaria problemes amb el clavegueram, amb l'AIGUA,....
Les zones verdes necesiten aigua sino no serien verdes.

Salut.

Anònim ha dit...

Hola a totohom,
És natural que sigui el POUM de CIU perquè que jo sàpiga és qui governa. Si la CUT l'ha aprovat penso que no deu ser tant terrible. Sobre el que diu la Yolanda que no s'ha planificat el creixeent, em sembla que el POUM serveix per això.
Sembla que us molesta que és parli de persones vinculades a vosaltres, però no teniu cap mena d'escrúpol alhora de parlar d'en Jaume Casas sense tenir en compte que les decisions són d'un equip de persones i no d'una sola.

Anònim ha dit...

Home rierenca, el senyor Jaume Casas és l'alcalde del poble i és qui pren les decisions i és normal que l'oposició faci el seu paper i critiqui el que no cregui convenient. Això és la democràcia i va amb el sou.

Una altra cosa és atacar persones que no tenen cap protagonisme en la política local: pel simple fet de ser família de gent que va a una llista electoral. Ho trobo molt molt lleig.

Respecte al POUM, doncs sí, és el de CIU. I aquest és el principal problema perque hauria de ser el POUM de tot el poble, ja que es decideix el seu futur. Quan governes has de tenir un mínim de sentit democràtic i intentar el diàleg amb tots els sectors i totes les sensibilitats del poble. Que hi hagi 150 alegacions ho diu tot.

Anònim ha dit...

Ah, per cert, rierenca. Quan parles d'equip a quin et referèixes? De l'equip de govern que hi havia fins ara o del nou? Perquè d' "equip" no n'havia gaire.

Vols dir que aquesta nova llista d'Iniciativa no és fruit d'una falta de consens dins l' "equip" ?

Anònim ha dit...

No ès que faltin zones verdes, ès que les que tè el poble , o sigui l'ajuntament, no estan netes i arreglades, nomès cal que vagis al castellot i ho veuràs, les zones que s'en carrega l'Ajuntament estan brutes i plenes de males herbes, a per cert , zones verdes no vol dir gespa i flors , tambè pot ser pins, per exemple.
Barrejar gent que no està ficada i responsabilizar-ho als que si qui van no ho trobo elegant i net,

Anònim ha dit...

Primer ,zones verdes no vol dir gespa i flors , tambè potser altres tipus de vegetaciò que no tinguis que utilitzar gaire aigua,per exemple tot de pins, però hem sembla que això no anava per aqui, si no que les zones verdes del Castellot que son responsabilitat del Ajuntament, estan abandonades i brutes que qualsevol dia tindrem un susto, com els tallafocs que no cumpleixen la distancia recomanada, per cert , enhorabona perls d'erc per que en cap moment no heu atacat a pel la via personal, estic d'acord amb Jordi ,l'alcalde entra amb el sou ,igual que els vostres regidors i llista, en canvi valtros no teniu responsabilitat sobre lo que fan les vostres famílies , si ès que han fet alguna cosa il.legal.

Anònim ha dit...

Hola rierenca, nomès cal que vagis a un ple i t'adonaras que el que mana nomès son dues persones, el Jaume i l'Antonio, per cert com a pots veure nomès critiquem la seva forma de governar, per això ens presentem, i no a les seves famílies. Nomès cal veure que aqui l'alcalde no delega res als seus regidors, o sigui que naltros creiem, que de equip no gaire,
Saluts

Anònim ha dit...

Bon dia,

Per mi personalment, una cosa que s'ha detenir molt en compte es a l'hora de parlar les coses devant la gent ( o sigui un ple ), les opinions es donen abans i despres algu les expresa.
Aixos fins i tot es fa a les reunions de empresa.

Vosaltres tambe o feu i o farieu sino semblaria una olla de grills.

Cambiant de tema, m'agradaria saber qui aniria a jugar amb la canalla amb una zona verda plena de pins, yo almenys no!

Anònim ha dit...

Torno a insistir que les zones verdes que controla l'Ajuntament no estan correctes, com les zones de tallafocs, tambè es bo fer una mica d'auto critica de tant en tant , i no cal que totes les zones verdes siguin per la canalla, com tampoc no cal que siguin de pins ,nomès era un exemple, tindre un bon mediambient ès molt important pel futur dels nostres fills.

Anònim ha dit...

Doncs una de les coses que han fet l'equip de govern com el parc del carrer de la sequia, està ple de pins, i hi ha una gentada de pares i nens sempre. Tambè cal recordar que una zona verde ès la pista d'Ardenya, si si, la del davant del consultori,algu hem pot explicar com una pista ès una zona verda, per cert , jo personalment he anat algun ple i erc ha fet preguntes concretes a regidors i aquestos no contesten mai, sempre son els mateixos dos que contesten.

Anònim ha dit...

Per què no passem a debatre coses mès interesants?. Per exemple els veins que estan al voltant de la fabrica, si tambè jugaran al fronto com els de l'eixample?.O en canvi aquestos veins tindran un carrer que ès puguin beneficiar?. O les zones del torrent , ès pot edificar?, els pins d'Ardenya serà beneficios per els del poble d'Ardenya?.

Anònim ha dit...

Ara us preocupeu per als vilatans del poble d'Ardenya?? I per als seus beneficis?? Si ningu de vosaltres si acosteu per a res. Nomes per fer campanya electoral o per la Festa Major, a fer gegants, diables, ball de bastons. Si no fos per això no sabrieu ni anar-hi.Que us preocupeu, ara perque teniu un candidat de les vostres llistes que hi vui?? A que us ve aquestes preocupacions ara??

Anònim ha dit...

Hola,

Respecte a la qüestió plantejada de la zona de la fàbrica, segons tinc entés totes les zones que finalment hagin estat aprovades, (encara no disposem de la documentació per veure quines zones han estat aprovades i quines s'han modificat per la Comissió d'Urbanisme), s'hauran de desenvolupar per un pla parcial,serà en aquest pla parcial on podrem comprovar com es distribueixen concretament les zones (edificacions, zones verdes, vialitat etc..).
Des d'Esquerra en ferem el seguiment i us donarem tota la informació per tal que les persones afectades puguin fer les corresponents al.legacions, si ho estimen convenient.
Per part nostra treballarem per tal que es prioritzin els interessos generals enfront d'interessos particulars.
En el cas concret de la fàbrica, hem de tenir molt compte la molèstia que ha suposat pels veïns tenir una indústria tèxtil a tocar de casa (fums, soroll), fòra del tot just que aquests veïns obtinguessin una millora, com podria ser el fer un carrer i tenir-hi accés (com es va fer amb el vial de la sèquia).

Respecte als Pins d'Ardenya, sembla ser que ho plantegen com una urbanització totalment aïllada, tot dependrà de les mancances que es puguin produir.
Tal com està aprovat ara, hi ha un total de 97 habitatges,uns 291 habitants.

Esquerra no és partidària de la construcció de noves Urbanitzacions aïllades per la manca de cohesió social que representen.

Pensem que és millor crèixer al voltant del nucli.

Per altra banda, vull aprofitar aquest espai per preguntar-vos, com penseu que hauria de ser la festa major, som un poble que tenim un gran teixit d'entitats culturals i associatives, us sembla que se'ls reconèix prou la seva tasca?

Salut!

Anònim ha dit...

Amb la resposta de l'anònim , ell o Ella mateixa ja ès veu el seu model de fer política, no cal ni contestar, aqui estem per fer debats constructius no destructius.
Segons la pregunta de la Yolanda, ès induscutible la salut que tenen les nostres entitats, el que passa ès que tens la sensació que fora la gent que està ficada, l'altre gent del poble no sèles sent seves, poder ès lo mès preocupant de les nostres entitas, aqustes han de conseguir que hi hagi un sentiment de que sòn de tothom. No sè si ès feina de l'Ajuntament aquesta tasca?

Anònim ha dit...

Respecte a Ardenya. Doncs des d'ERC sempre ens hem preocupat d'Ardenya.

Vam organitzar una reunió informativa respecte a la Urbanització els Pins - cosa que CIU no es va preocupar de fer. La gent d'Ardenya no tenia ni idea del projecte i va quedar sorpresa.

Vam ajudar a fer al.legacions als veïns afectats i interessats - cosa que CIU no es va preocupar de fer.

Vam fer un seguiment de tots els tràmits i recursos de la urbanització, fins i tot el recurs que de l'alcalde que defensava els interessos de la promoció per davant dels interessos generals.

Vam votar en contra d'aquesta mega-urbanització aïllada. Cosa que CIU i alguns que diuen que es preocupen per Ardenya no van fer.

Anònim ha dit...

Agafant el fil del tema de les entitats i de la preocupació per Ardenya, crec que és demagògic dir que la gent la gent d'esquerra o de les entitats no se n'ha preocupat.

El Jordi feia un repàs de lo polític, pel que fa ales entitats, abans de res cal dir que no és el mateix les entitat (bastons, diables o gegants, que són les que s'han posat com exemple) i cap grup polític. Cap grup controla les entitats, una altra cosa, crec que significativa, és qui participa de les entitats, entitats que han estat sempre obertes a tothom qui ha volgut.

Als diables mateix hi participa el que va ser el regidor de cultura les dues dareres legislatures... no sé si a l'anònim (seguiexo pensant que és lleig que no puguem parlar en les mateixes condicions, "a cara a cara", és a dir sabent qui és l'interlocutor) li val l'exemple peruqè suposo que des del seu propi "ex-partit" se'l voldrà defenestrar per haver anat a una altra llista. Un altre exemple, seria el Ball de Bastons on hi ha hagut gent vinculada o d'Ardenya.

Diria que l'apropament, que potser si que hauria de ser més, és una cosa que també es treballa des de les pròpies entitats però també des de les institucions i per tant des de l'Ajuntament s'hauria de fer una política d'integració de tots i que ens puguem conèixer més.

Les entitats hem participat sempre que se'ns ha demanat (i s'ha pogut) i fins-i-tot hauríem volgut particiapar més, fent el que sabem, que són les nostres actuacions en l'àmbit de la cultura popular i tradicional. Una altra cosa és que la voluntat de la gent (tant d'Ardenya com de la Riera) sigui aquesta així com la voluntat de l'ajuntament, una voluntat que com ja s'ha dit, crec que no ha estat sempre la més positiva com a mínim cap a algunes entitats que s'han acabat estigmatitzant.

Salut!

Anònim ha dit...

Cal destacar tambè que el Jordi Giró, ja fa temps que està ficat amb esquerre, les altres eleccions, ni que no anès a la llista, com el Pere Sanz, ja venia a moltes reunions, jo personalment tambè he parlat amb altre gent d'Ardenya , que puc dir que són amics, que m'han explicat sempre les seves preocupacions i ho hem comunicat a la gent d'esquerre.
Com el Pau espero que no ès barreji mès les entitats del poble amb la política, una política per cert, no profesional, la gent d'esquerre no viu d'això!!

Anònim ha dit...

Hola,

He anat seguint el debat que teniu sobre el Poum i estic bastant d'acord amb els ERC. Personalment no és que no vulgui que La Riera creixi, si no que creixi d'una manera racional, amb el consens de la gent que ara hi vivim.

Respecte a les entitas estic d'acord amb el Xavier i el Pau, ja esta bé de polititzar-les.. A les entitats hi ha gent de tots colors.

I a l'anònim que diu que no sabem on és Ardenya, potser també es podria fer la pregunta al reves? La gent d'Ardenya participa en les coses que és fan al poble (La Riera), o sols saben queixar-se perque potser els tenen oblidats.. Potser podrien fer més del que fan!

Anònim ha dit...

Hola a tots!
M'acabo de llegir tots els comentaris de cop i hi han diverses coses que m'han sobtat, nomesvolia remarcar que em sembla una mica trist que haguem de parlar del POUM i de les coses de CIU, quan (que jo sápiga), hi havia fins ara dues persones més a l'ajuntament que havien rebut els seus corresponents vots (i ara seran 4). M'entristeix pensar que hi ha gent a l'ajuntament que representa a la gent que els va votar i que no se'ls escolta. Potser CIU té més veu i vot perquè tenen més votants i són més, pero hi ha una minoria que tenen idees i opinions i no entenc que no se'ls pugui escoltar mai.
De tota manera sempre he dit que visc en una utopia, i que les orelles dels que manen només escolten el que volen sentir.
Visca la diversitat d'opinió i visca el dialeg!!

Anònim ha dit...

En contestació a la Pati:

Nosaltres sabem que i agraïm que hi hagi gent que pensi diferent, i sempre hem intentat escoltar-nos a tothom, a tant aquells que ens manifesten el seu suport com aquells altres que no ho fan, és per aquest motiu que hem intentat donar la màxima difusió i informació dels temes cabdals.

Tot i que, hem d'establir nous mecanismes per arribar a tothom, en això ja hi estem treballant.

També t'he de dir, que l'anterior equip de govern no havia mostrat cap mena de respecte ni sensibilitat cap a les propostes d'Esquerra, sempre hem obtingut un NO per resposta, tot i que després s'ha recuperat la nostra proposta com un projecte de govern.

Esperem que ara, havent canviat l'escenari polític, facin una reflexió i entenguin que pensar diferent no és sinónim de anar en contra i que la diversitat d'opinions enriqueix els projectes.

En quant a parlar del POUM, és un projecte que afecta a tot el territori per la qual cosa hi ha molt a dir, però no hem de basar la nostra tasca només en això, tenim coses a dir, tenim propostes a fer i tenim una veu que farem escoltar.

En breu us començarem a informar de les propostes i precs que presentem.

Salut!

Anònim ha dit...

Sou l'oposiciò de la Riera i teniu casi 200 vots que no estan d'acord amb el que hi ha, s'ha de parlar mès de la vostre tasca a l'Ajuntament, la Pati tè molta raò.

Anònim ha dit...

Com va la gent de forteta !!
Discrepar no és sinònim d'atacar i el debat és sempre positiu. Andavant.

Anònim ha dit...

primer apreneu a escriure en català, molts del comentaris fan mal a la vista...

Anònim ha dit...

una pregunteta.... qui se suposa que s'encarrega de la recollida selectiva d'escombraries?? Sembla que per ser estiu algú hagi decidit que no cal recollir ni paper, ni plastic...
I si a sobre hem de quintuplicar la població no sé pas com ho farem!!