23/10/08

Kintí, l'últim ninja català


24 comentaris:

Anònim ha dit...

Deu n'hi do amb aquesta producció, he cercat informació sobre la productora. Aleshores us informo de que la productora Disbauxa films es tracta d'un grup amateur amb la col·laboració d'uns experts amb manga com són Atom films. O sigui, un aplaudiment per aquest equip català que ha amb pocs euros ha fet una animació molt acurada i amb un missatge que crec que dona per reflexionar: amb el pas del temps s'acabarà la nostra identitat si no hi posem fil a l'agulla?

Anònim ha dit...

Amb pocs recursos es poden reivindicar coses tant importants com la terra! Visca Catalunya lliure!

Anònim ha dit...

Que s'animin tots els realitzadors catalans ja que veig molt poques produccions catalanistes. No ens hem d'avergonyir gens d'expressar idees amb una mica d'estil i enginy.

Serijuk ha dit...

Puta mare! Això si que és un curt i no aquestes parides experimentals i mentals que es mostren als festivals! Força al canutu Kintí!

Anònim ha dit...

Necessitem revolucionaris si volem aconseguir els nostres objectius!

Visca Catalunya independent!

Anònim ha dit...

A votar per la independència Riera!

Kintí, l'últim ninja català ha dit...

A votar s'ha dit!

Vot ha dit...

Sí kintí, l'últim ninja català és molt maco però quan votareu per la indepe a Riera eh?
Vinga!

Vot ha dit...

Sí kintí, l'últim ninja català és molt maco però quan votareu per la indepe a Riera eh?
Vinga!

Anònim ha dit...

A Tarragona guanyarà el sí!

Pep Mora ha dit...

Sí però amb una participació de fireta de poble no? Un 30% ja veuràs

jordi rius ha dit...

Pep Mora, un 30% d'independentisme és de fireta? Poder mobilitzat un 25% d'independentistes en una ciutat com Sant Cugat per una consulta popular és de fireta? Hem sembla que no has fet gaire bé els números o potser tractes de minimitzar un fet impensable fa 4 o 5 anys. L'independentisme a Catalunya està agafant molta força. És el futur.
Apa xato, convoca un referèndum no oficial sobre per exemple l'avortament al teu poble i veuràs si tens una participació d'un 30.

Pep Mora ha dit...

És un referèndum per definir a Catalunya un estat no un avortament, hi ha una gran diferència implicant. A les eleccions generals s'aconsegueix un 80 o un 70% i a les autonòmiques de Catalunya també, si creus que un 30% és bo vas molt happy per la vida Jordi. Han votat les comarques més nacionalistes i dius que un 30% és alt? Si us plau, si el no s'ha quedat a casa i vota surt un No rotund. Oju, si que és important que fa 4 o 5 anys votar per la independència era difícil i fa 20 anys impossible però la realitat és que els catalans (total de població) no vol la independència o no els interessa.

jordi rius ha dit...

És molt divertit que comparis uns referèndums oficials amb aquest que era realitzat amb mitjans mínims i per voluntaris.
Em fa gràcia que parlis en nom de tota la gent que no va anar a votar aquell dia. M'estàs dient que tota la gent que es va quedar a casa i no va anar a votar hagués votat que NO?
Vols dir que per exemple, en el referèndum per l'Estatut el 50'59% de la gent que no va anar a votar hagués votat que NO? Per tant, segons els teus números, Catalunya majoritàriament no volia l'Estatut. Doncs això no era el que deien les enquestes.
Això dius és molt demagog.
Per cert a la comarca d'Osona la participació va arribar en alguns casos fins al 60%, i de mitjana un 41,28%.
Finalment, dir-te que és molt fàcil la prova: es convoca un referèndum oficial, amb 15 dies de campanya electoral a la tele i la ràdio, amb varis debats a la tele en horari de màxima audiència, amb els partits encartellant i posant pancarques tots els pobles del país, amb enviament de paperetes a totes les bústies de Catalunya, amb col.legis electorals oficials, amb un seguiment seriós dels mitjans de comunicació, etc etc ... i a veure que passa.
Però és clar, l'Estat Espanyol no ens deixa. Perquè serà? Potser no té clar el resultat?

Pep Mora ha dit...

No, el k vull dir és que el 50,59% no li interessa, no que hagués votat que NO. Jo el que veig és que majoritariament a la gent no li va interessar massa l'estatut i ara el referéndum per la independència (no vinculant) menys. Estic a favor d'una Catalunya sobiranista però em dol veure els resultats i veure que hi ha gent que es creu els resultats amb convicció i creu que es pot tirar un procés endavant d'aquesta magnitud quan no participa ni la meitat de la població en el cor de Catalunya, als indrets més catalanistes.

Pere Codina ha dit...

Home el problema és que ERC va fer votar que No i en blanc als seus votants i per això la participació també va ser baixa... no es va vendre massa bé l'Estatut.

Anònim ha dit...

Jo no hi estic d'acord Pep Mora ja que no s'ha fet prou campanya i la gent no su ha pres en serio. Ja veuries si ho venen millor

P. Codina ha dit...

dons k ho venguin millor i despres ja farem referendum ja k sino kedem en evidencia a gran majoria dels mitjans de comunicació am titulars com:fracaso de la independencia catalana. Eh?

Anònim ha dit...

Ei Codina, no siguis provincià! Mira't el que deien els diaris d'Europa. Per que ens hem de mirar els diaris espanyols? No siguem regionalistes! Va ser un èxit de la mobilització ciutadana sense precedents a Europa. No utilitzeu els arguments de la caverna per menystenir-ho.

Pere Codina ha dit...

Molt bé Anònim, doncs mirem algun diari internacional: http://www.moroccoboard.com/viewpoint/68-hassan-massiki/795-a-vote-for-an-independent-catalonia

Ui, si ho llegeixes diu from your failure to mention the extremely low participation rate (25%)

Està parlant de baixa participació i molta gent ho ha corroborat. M'agrada el teu ímpetu però crec que peques també de provincianisme - i de ingenuïtat- al pensar que un 25% de participació és una bona participació!

Anònim ha dit...

Torno a reiterar que només amb el ressó internacional ja és un èxit.

Le Figaro.
Référendum symbolique sur l’indépendance catalane.

Le Monde. Le oui “informel” des Catalans à l’indépendance.

Libération. Le «oui» raté pour l’indépendance de la Catalogne.

Corriere della Sera. Prove d’ indipendenza Test in Catalogna.

BBC. Cataluña consulta si quiere separarse de España.

Daily Telegraph. Catalans back independence in symbolic vote.

The New York Times.
Spain: Catalan Villages Vote for Independence.

Ja veus que provincià tot plegat, eh Pere?
No ho aclarirem, tu utilitzes arguments de la caverna i no ens entendrem mai.

El dia que fem el referèndum oficial (abans que s'acabi aquesta dècada i amb l'oposició del "democràtic" estat espanyol) brindaré per tu Pere Codina!
Salut i indepèndencia!

Pere Codina ha dit...

Doncs agafant el primer titular (Le Figaro) ens mostra la paraula "simbòlic". Això és el que vull fer constatar, això ha estat una votació simbòlica i saps molt bé que si es fa un referèndum oficial guanyarà el no. EL 25% ha dit que sí i el 75% és NO + absentisme. Tenim molt que perdre amb un referèndum oficial i en aquest cas, el referendum simbòlic ha estat bé per fer un exercici de democràcia i punt. Això no ho diuen els homes de les cavernes, ho diuen els números.

Salut i una Catalunya plena de realisme i empenta!

Joan Garolera ha dit...

Jordi Rius i companyia a veure si li deixeu clar aquest senyor Codina que aquí es ve a aportar i no a criticar. Ha quedat clar el teu punt de vista tio però no cal que tractis els independentistes de irrealistes i els seus referendums de fireta ja que segurament tu ets un UDC, un CDC o un PSC torracollons que només vols fer picar els que sóm de ERC. Doncs mira, segurament sense nosaltres no estaríeu governant i ni governareu, Siau

Anònim ha dit...

Deixe'l estar per lo que és