26/6/07

Jaume Casas, alcalde


Aquest dissabte 16 de juny a 2/4 de 12 del migdia es va portar a terme a la nova Sala de Plens de l'Ajuntament de la Riera de Gaià la sessió plenària de constitució del consistori. Com era previst, la votació de l'alcalde la va guanyar el Sr. Jaume Casas (5 vots de CIU). Els dos regidors d'IR van votar com a alcalde Hèctor Hernàndez i els nostres dos regidors d'ERC van votar a la Yolanda.

El Jaume Casas va manifestar el seu desig de donar la mà a les altres forces polítiques per tal de col·laborar en la millora del poble.

Des d'Esquerra fem constar que sempre hem treballat per millorar les polítiques engegades per l'Ajuntament en benefici de tota la Riera. Però aquesta voluntat manifestada per l'alcalde aquest dissabte no l'havíem sentit fins ara. Esperem que hagi parlat amb sinceritat i que el constant NO de CIU a les propostes de l'oposició es converteixi en un "parlem-ne".

Com a ànecdota podem explicar que a la nova Sala de Plens s'ha posat una tarima de fusta per tal que l'alcalde i la secretària estiguin a més alçada que els altres regidors. Creiem que això pot donar una visió una mica tendenciosa del poder municipal.

1 comentari:

Anònim ha dit...

collons quin altar, sembla el mossen all� dalt, est� b� que �s faci una nova sala de plens,tampoc calia la poltrona i m�s per un sol, per� millor aix� que no lo d'abans, ara nom�s cal incentivar a ca la gent vagi als plens, com a tot arreu....