24/4/09

Bona Festa Major d'Ardenya



A la festa hi participaran els diables, els Manotes, les Òlives, els grallers, els sacaires, els bastoners, els Cantarelus i l'Associació de Pares.

Quina sort que tenim a la Riera i Ardenya on no falta gent disposada a treballar, a associar-se i a gaudir fent activitats. Això no té preu, és massa valuós. El que donarien molts municipis per tenir el dinamisme cultural i associatiu del nostre poble!

18 comentaris:

Fum de sant JORDI ha dit...

Aquesta setmana l`equip de govern a repartit casa a casa la revista,4llargs mesos,i al final com sempre res de nou,ni un borrall del nou pla d`ordenacio urbanistica,res d`informacio municipal,obres,afers.A priori,aixo seria lo mes normal en una revista municipal i aixo es un"delicte"(en sentit figurat,está clar),i mes cuan es pagada amb diners de tots,amb aquesta tactica l`equip de govern amb la revista,s`esdeve tan sols en un fulletó publicitari d`autopropaganda,del be que fan les coses des de l` ajuntament,.Resultat aquesta revista no se l`acaba mirant ningú,tan sols les avies per veure els seus nets en paper inprés.Quan una revista reuneix tot aquest seguit de desproposits deixa de ser una revista per passar a ser un PAMFLET¡¡¡. A no cal cosell de redaccio,amb un montador us sobra.Ja n`hi ha prou, de que i de qui us voleu amagar?.

J.M.Espinas ha dit...

l`afany de la redacció i dels col·laboradors de La Riera Dia a Dia hauria de ser fer un producte amb una qualitat acceptable per una revista local,pro la raó més important,és que fan un un producte que no interessa al conjunt del poble no-se si perceben que la revista no la llegeix ningu i que la gent no en comenta res de res.Però a lo millor hi ha alguns lectors que li demanan una altra cosa a la revista.Hi ha gent de la redacció que ja fa molts anys que hi som,i ja haurien de deixar el testimoni a algú disposat a recollir-lo.No se per quina falsa raó no es plantegen renovar el personal.QUE I FAREM......

l`OLIBA de AREDENYA ha dit...

Quina barra lo d`ARDENYA,Jaume posat fre,la cultura amb perdo,....Te la porta, floga y Pendulante".Osties quin alcalde,per qui encara no ho li avist..el llauto,aquesta es la seva forma d`actuar!!mentides,mentides i mentides...això si amb pica,pica. ALGU EN DIU EL CONTRARI¡¡¡¡¡

Jaume Lluis ha dit...

Oliba d'Ardenya, que vols dir? Que ha fet aquest cop el Jaumet?

Anònim ha dit...

Jaume Lluis,5 centins d`un ple del ajuntament,el Jaume;desquiciat de poder,la seva falta d`arguments en qualsevol pregunta d`opocicio la supleix amb onomatopeies i frases gracioses,ja no sél creu ningú.l`Antonio,sesillamet inpresemtable sobran paraules.El Juan,irresponsable,nomes acumula ineficacia i problemas.Dolors i Silvia,acudeixen als plens a dormir,badallar,fer gestos entre elles i de cara la galeria,acudeixem perquè és la forma de cobrar els 300 euros cada mes.

J.M.Sole ha dit...

Mira Vilaplana.A La Riera les entitats culturals hi fam molt-no tan l`ajuntament que tan sols sap muntar pica pica.Els grups culturals de la Riera,com en altres pobles ajuden apreservar les tradicions,perquè generen cohesió i sentiment depertinença i,avui en dia, són valors inportans.Evidentment,tu com "REJIDORA LES HAS DE RECOLZAR I SUBVENCIONAR ÈS LA TEVA PRINCIPAL TASCA". NO?

Jaume Lluis ha dit...

Em fa l'efecte que els hi tens tanta ràbia que ja et quedes sense arguments de crítica. Ho fas perquè si, i punto. Per costum.

Jo he preguntat què va passar a Ardenya i em contestes la teva opinió del que va passar en un ple de l'ajuntament. Només em respons amb la teva opinió. I a mi la opinió d'un anònim em serveix de ben poc.

Si no em vols contestar, no ho facis. De fet no ho ha fet ningú altre i pel poble no n'he sentit a parlar (per tant no deu ser tant greu).
Per tant, fes el que volguis.

L`OLIBA de ARDENYA ha dit...

Jaume Lluis,Ardenya era metafora,El cert que ja fa molts anys que les etitats de la Riera les culturals que quedi clar,arrosseguem problemas que tenen en el desenvolupament de la seva tasca.Una desmesurada burocràcia en la tramitació de les miserables subvencions,permisos.La manca d`interes i sensibilitat per part de la rejidora de cultura,tant pel que fa al recolzament de les activitats,com per la inexistent politica cultural.No es el que a fet,sino el que no es fa.Les subvencions a entitats no culturals cuadriplica a les culturals,es aixo rabia.

UN QUE ESTA FINSS. ha dit...

EI;Jaume Lluis vols sapiguer les subvencions,cal que sigues honest,i dir que semblan.Endavant:Culturals,Balls sta Creu,Balls Populars,i Ball de Bastons,600 euros a repartir.Coral Cantarelus,250 euros.Gegants,1200 euros.Ball de Diables 1200,euros.Tinbalers,0 euros .NO CULTURALS,Ass.veins eixaple,700 euros.Club ciclista,1600 euros.FUTBOL 7000 EUROS. o veus be,FUTBOL 7 900, EUROS.Ass.veins castellot, 700 euros.Caçadors 400,euros.Ass.dones,1000,euros.Assde pares ,1000 euros.que content¡¡¡¡¡

GYPSI ha dit...

EÓ,Jaume Lluis on ets,sóc pesada eh:Saps hi ha 4 espècies d`individus:"Els cretins,els imbecils, els estupids i els folls"(UMBERTO ECO).Tria el que mes t`agradi. Haurias de felicitar a l`oliba pro no sé fins a quin punt pots reaccionar positivament,tu a lo teu ....

Jaume Lluis ha dit...

Oliba d'Ardenya, Un que està fins... i Gypsi, crec el que dieu (no m'aturaré a comprovar-ho), però, si depengués de vosaltres, quin seria el repartiment de pressupostos?
Sigueu sincers i el més justos possible. I com que els repartiments seran diferents (de ben segur), justifiqueu-ho si us plau.

I Gypsi maca, a l'Oliba no se perquè l'he de felicitar, per donar la seva opinió? fes-ho tu si estàs tant d'acord amb ell. Li agraeixo la resposta però no el felicito pas.
I referent a Umberto Eco, el que va dir en "El Péndulo de Foucault" exactament va ser: "Cada uno de nosotros de vez en cuando es un cretino, un imbécil, un estúpido o un loco. Digamos que la persona normal es la que combina razonablemente todos esos componentes o tipos ideales… El genio es el que pone en juego uno de esos componentes de manera vertiginosa, alimetándolo con los demás".
Jo, ben mirat, reconec que sóc una barreja de tots 4. Trien tu un, o pot ser et consideres una persona Anormal?
Si vols insultar-me perquè no opino igual que tu, fes-ho directament, sense embuts, però no recorris a literatura que et va força gran.

L`OLIBA DE ARDENYA ha dit...

Jaume Lluis. Ets un element pretenciós,creti,mediocre,imbecil,estupit i boix tu mateix et auto-califiques,yo crec que és degut a la teva educacio,amb aires de salvador carregat de solucions,em fas pena perquè només temps en compte els teus pensaments,ya o diuen es mes facil ser estupit que obrir els ulls a la realitat,reconeix que l`has cagada. adeu lluminera

Jaume Lluis ha dit...

L'oliba d'Ardenya, no et dec fer tanta pena quan m'insultes d'aquesta manera. I tu parles d'educació?
Jo no he faltat el respecte a ningú. La primera que insulta es la Gypsi el 09/05/09 a les 10:39.
Deus tenir la pell molt fina si t'ofens pel que he comentat. Tu mateix.

D'aquesta manera dubto que aconseguiu res de bo. Jo si fos de l'ajuntament i em vingués algú tant maleducat com tu demanant-me res, t'asseguro que tampoc li ho donaria.

Dieu molt de les regidores, però gent com tu (tot i que no dones la cara) sou els que feu més mal a la cultura del nostre poble. Segueix així maco, que l'únic que aconsegueixes és donar la raó a qui us critica. I si a mi em quedava cap dubte, gràcies a tu se m'han esvait tots. Sou tots iguals.
(Ni els meus ni jo us votarem mai, i la propaganda que us faré compte com serà.)

ERC-La Riera ha dit...

Senyor Jaume Lluís, aquest bloc és obert a tothom i tothom és lliure de dir el que sigui. Tampoc estem d'acord en l'insult. Preferim l'argumentació. Només dir-vos que no intentis relacionar tots els missatges que surten en aquest bloc amb els membres de la llista. Els missatges oficials del bloc, els missatges d'ERC-La Riera, són els que es publiquen com a articles. Per tant, intenti no relacionar els comentaris anònims amb la opinió general del grup polític. Gràcies.

Jaume Lluis ha dit...

Us demano disculpes. M'he precipitat. Ho sento.

GYPSI ha dit...

EI,Jaume Lluis tens un problema que té solució si tu creus que no és una "putada" i no cal que hi perden el temps.Ets un pesat,una creu.A veure,nano què no t`an dit mai que no s`han de barrejar les coses?....Est anomal,un inadaptat? als camvis es clar tants anys mamam lo mateix.Ves al psicoleg, pero deixa`m tramquila,incontinent....per cert els rierencs de debó estem fins la coroneta den J.C te`l regalem. petonets¡¡¡¡

Jaume Lluis ha dit...

Gypsi, si vols que et deixi en pau, no contestis comentaris referint-te a mi. Has començat tu, no siguis criatura. I repeteixo jo no he insultat a ningú. Tinc dret a expresar la meva opinió i exigir respecte.

Jo SI que respecto la teva opinió però no la comparteixo. Com no comparteixo que gosis a considerar-te rierenca de debó. Vols dir que els que no pensem i votem com tu som rierencs de segona categoria? De moment els que esteu a l'ombra sou els no partidaris del J.C., no ho oblidis.

Precisament per aquest motiu, abans ja m'heu fet sortir de polleguera (després he hagut de demanar disculpes per haver-me sobrepassat). Gent com tu és la que fa més mal que bé al partit de ERC.

L`OLIBA DE ARDENYA ha dit...

Jaume Lluis,yo la veritat sempre la respectu,pro aqui començan els problemas e qui diu les veritats perd les amistats.Yo sempre em quedo sempre més tranquil si soc honest amb mi mateix amic Jaume.Qui no vol sentir les veritas,tanpoc te ganes de tenir amics,perque realment qui de veritat t`aprecia com a tal,hauria de no dir mai el que no pensa,imagino que recordas aquella dita"un és amo del que calla i esclau del que diu".