13/3/09

La llibertat d’expressió dels espanyols

Exemple de la llibertat d’expressió dels espanyols.

Fermín Muguruza a los Premios de la Música.

I ara una mica de música del protagonista :

11 comentaris:

Anònim ha dit...

TV3 comfirma el quem temia.Vol i es crueu legitimat El SR.Lopez a ser lendakari?.Crec que no,perquè el PNB ha aconseguit un dels seus millors resultats,amb trenta diputats i cal sumar-hi la resta de partits nacinalistas,d`EA,d`ARALAR i als 7 com a minim,que corrspondrien a l`esquerra aberzale.Quina ès la majoria social d`euskadi,si a més afegim la força sidical d`ELA i LAB?.Vol governar LOPEZ amb tot el món nacionalista a la contra amb més de 800 presos tancats,una ETA que pot rebrotar davant l`ofensiva Espanyola,i un PNB que no ès la CiU D`ARTUR MAS a l`opocicio.SR LOPEZ segons com actui,li pot sortir el tret per la culata. GORA EUSKADI

Anònim ha dit...

Ès molt bo el que has escrit,moltes gràcies però em sento trista,espero que estigues equivocat perquè m`encantaria que res no canvies a EUSKALERRIA.Una abraçada forta amic,si et ve de gust parlar, ja saps on trobar-me. A TOTS ELS LLUITADORS PER ELS POBLES SENSE ESTAT ¡¡ VISCA CATALUNYA GORA EUSKADI.

Anònim ha dit...

El moment historic és crucial,El pais Valencià absorvit definitivament per Espanya,Galicia a caigut,Ells però, no es cansen mai.Són màquinas programades.Uns artilugis que espanyolitzen a tort i a dret.Un robot amb una boca enorme que ens rossega pel sud i el nort sense parar.I si cau Euskadi serem molts meys per defensar el que quedi. " Què entrauriem de viure aquesta vida ni de veure el somriure d`uns ulls blaus,ni de tenir la taula ben guarnida,si el cor ens deia encara:Sou esclaus

Anònim ha dit...

Despertaferro em sembla que has vist moltes pel·lícules... qui és esclau? De què? Qui vol ho és. Jo no m'hi sento pas. És més, pel que m'han explimat del passat, crec que mai viuré tant bé com visc ara.

Que vols que Catalunya i Euskadi acabin com Irlanda? Saps quin preu s'ha de pagar per aconseguir-ho? Fa quatre dies: dotze anys després de l'últim atemptat, dos morts més i quatre ferits greus (civils) que no tenen cap culpa de res. I no parlem de les víctimes d'ETA totes elles innocents (i no totes al País Basc).

Crec que si aquestes víctimes fossin familiars vostres no pensarieu igual...és molt fàcil parlar des de fora.
Reflexioneu: si un dia passejant per la platja de la Concha esclata un artefacte i li arranca la cama a un fill vostre, creieu que pensarieu igual? Que preferiríeu que Euskadi fos independent o que el vostre fill tingues dues cames?
Estic segura que les vostres preferències polítiques i socials canviarien d'ordre.

Us ho dic per experiència. A la meva família tenim un cas molt proper (no de sang però si d'estima) d'una víctima catalana d'ETA. Des d'aleshores els idealismes que teníem han desaparegut. Volem viure i deixar vuire en pau.

Si un vol veure problemes, els trobarà sempre. L'odi i la rencúnia no és bo per ningú.

Anònim ha dit...

M.R.R. per això des d'Esquerra de la Riera es reclama diàleg per solucionar el conflicte. Perquè no hi hagi més víctimes per cap de les dues bandes.
Però s'ha vist clar que l'Estat Espanyol ha deixat de banda el diàleg ja que mai acceptarà el dret a decidir dels pobles. Il.legalitzant partits i tancant diaris no es soluciona el poblema, només s'allarga i s'agreuja més.

Anònim ha dit...

Mira,M.M.R amb aquets joc d`humiliacions,com assegurava JOSÉ MONTILLA la setmana passada,no és estrany que la reaccio catalana sigui de desafeccio cap a Espanya .Els catalans no poden ni parlar de tracte privilegiat dels Andalusos,dels Extremenys o fins i tot els Vascos.Espanya arrosega una mena de trauma i complex d`ença de la seva decadencia.El nacionalisme Espanyol és agressiu i excloent mitjançant la destrucció dels altres nacionalismes, fen ús del cinisme i la hipocresia, EL PSOE ha preparat l`assalt final als paisos no castellans de l`estat, amb l´ajut del PP.La situacio al Pais Valencia ès vergonyosa,com ho és la de Catalunya,a Navarra,Balears i ara el Pais Vasc. aixo no es cap pel-licula.

Anònim ha dit...

La veritat és que nosaltres, els catalans,som diferents dels espanyols.Això és un fet i malgrat haver estat exposats ala contaminació o influencia veina durant tant segles,som diferents.Pel que repecta a mi potser la principal difèrencia és que els espanyols volen que yo també sigui espanyola i a mi no m`agrada,gracies, no me`n sento,no en vull ser,no en sóc i punt.els molesta que palem català i molestos pel fet de la nostra existència.

XARNEGO CATALA ha dit...

Els Franquistes-PP junt amb un grup de bastars espanyols ja sen posat d`acord per assenyala el dia per començar la conquista del Pais Basc,lo mes trist es que aquests invasors i la seva maldat va acompanyada de traidoria,som aquells que amb el suport d`una maleta lligada amb cordills arribaran a Euskadi enpenyuts per la "gana",els bascos els acolliren,pro que no comptaven els bascos es que els fills d`aquells xarnegos actuarien igual que els corbs,ya que els bascos desconeixien el refray castellà de "cria cuervos y te sacaran los ojos ".

J.M.Sole ha dit...

El SR.Zapatero s`esta guardant el pacte del finançament català a la espera del que passi a Euskadi.Està clar, si López es fa Lehendakari amb el PP,al congrés adeu PNB i ales hores treurà el pacte en benefici d`aliats de Catalunya,CiU,ERC,ICV.Francament tots plegats fan força fastic.EU VIST, LA MARA QUE VA PARIR

GIPSY ha dit...

En nom de no se sap quina llibertat,democràcia i camvi, el nacionalisme espanyol,en la seva cara mes ultra,fa un pacte antinatura i comemça la reconquesta D`euskadi emulant a DON PELAYO amb LOPEZ "EL BREVE".Pero potser el que començarà és l´enfrotament decisiu perquè no crec que EUSKADI es deixi colonitzar.

LL.SIMON ha dit...

El PP i PSOE diuen que pacten al Pais Basc per "raó d`estat ".Per aquesta mateixa raó,per exemple contra la pitjor crisi econòmica dels últims 50 anys o la reforma de l´administració de justicia,que fa anys que està en dansa.No pacten per "raó d`estat" sinó per "raó d`ESPANYA".QUINS COLLONS