24/3/09

Conferència d’Uriel Beltran a la Riera

El divendres 3 d'abril de 2009, a les 20:30 hores, a la Sala Polivalent del Casal de la Riera

Conferència:
COM AFRONTAR LA CRISI? CRISIS ECONÒMICA I DEPENDÈNCIA POLÍTICA,

a càrrec del Diputat al Parlament de Catalunya
Uriel Beltran.

Una conferència amb molta qualitat en el seu contingut que vos ajudarà a conèixer més encara quina és la malaurada situació econòmica en què ens trobem.

(A continuació sopar amb militants i simpatitzants, cal contactar amb la nostra secció local per reservar lloc)

dXJpZWw=_38097_6418_1

http://www.esquerraindependentista.cat/agenda.html

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Lamento dir que tanbe dintre la mediocritat hi ha categories,ja que per sota del mediocre acostuma encara a haver-hi el lacai que serveix.Un exemple d`aquesta curiosa espècie ès Uriel Bertran.Està clar que en Puigcercós li treu profit,i li comencen a fer la feina bruta.Uriel esta dissenyat per la cùpula D`esquerra contra Joan Carretero, avui l`unica alternativa ferma per redreçar aquets PAIS.Com se li pot acudir a aquest "NEN" proposar-se per liderar ERC és un ingenu i lo que es pitjor un !VENUT¡. NOTA: baja convidat

Anònim ha dit...

Els putxinelis són fruit de la creació d`artistes que treballan per fer feliços als nens,per tant no sé si li agraden a L`URIEL,en tot cas en aquesta batalla no estic pas per bromes.SI ES PATRIOTA DE COR I HOME DE PARAULA,JA ENS TROBAREM EN EL MATEIX BANDOL. p.s ei tinc clar que L`URIEL a pactat amb els putxinelis...... VISCA CATALUNYA.

Anònim ha dit...

Aquest noi L`uriel Bertran, sempre m`ha despertat curiositat, la veritat és que emte bastan intrigat. Cuan el 1997 va ser elegit secretari general de les JERC,era un desconegut i el careg li dura fins el 2003,de ben segur,que nomes ho podia fer algu que complis al 169% les ensinuacions d`en PUTXI i al 250% les depuracions ordenades.Vaja,que massa criteri propi,de ben segur,no en té ni l`ha demostrat,es un invent den PUTXI i tot sóna a intent de jugar a dos carrecs, com a"personalitats" pasi el que pasi es "venem" al millor postor. salud

J.M.Sole ha dit...

Des de temps sento un profunt respecte per la figura d`en JOAN CARRETERO:Un politic que s`enfronta amb la direcció del partit decepcionat (com molts) pel rumb emprés per ESQUERRA en els últims temps.Segurament equivocat m`agrada pesar que encara hi ha politics com CARRETERO que avantposen els seus idearis als carrecs.Esperen que L`URIEL sigui un d`ells .Ja veurem com evolciona tot plegat però la unica conclusió que m´agradaria treura al final d`aquesta guerra és que el guanyador sigui l`eix nacionalista una nova ESQUERRA forta i prospera. !Allò que val és la conciencia de no ser res si no s`es poble!

R.I. CAT ha dit...

L`actual ERC esta totalment despretigiada pel l`actual executiva i no te futur.Crec que la propera devallada serà èpica.ERC ès un gran partit al servei de "CATALUNYA" i ha de superar la profunda desorientacio dels seus dirigents actuals.La temporada de les calçotadas ja s`acaba.Comença la del reagrupament.

REAGRUPAMENT.CAT ha dit...

Estem assistint a la desintegració D`ERC.L`han destruit els seus dirigents tots sols.D`aquell partit del 2003 que ens va il-lusionar a tots no en queda res de res,en Carod i en Putxi som grotescos, quin sacrifici el seu omplinse les butxaques mentre el pais se`n va a la merda.Com canta Pi de la Serra als anys 70....Que no esperin pietat que esperint castic.

J.M.Sole R.CAT (La Riera) ha dit...

A començat la cacera de bruixes al partit.Joan Carretero a marxat del partit arran de la invitacio den PUTXI a ell i a els militans de R.cat,ja que segons ell no coincidim amb l`estratègia de l`executiva que ell mateix presideix,esta clar, que no hi ha res a fer amb aquesta gent,avui ho tinc més clar que mai.Si l`expulsen per l`article,també estan expulsant les nostres idees,el que fan és indigne i miserable,jo també em donare de baixa,no te sentit seguir militant en un partit que proibeix les ideas i castiga la diversitat. Van al pedregar al suicidi politic.Es millor començar de zero que arrossegar aquest llast de mercenaris,hipòcritas,cremats sense crebilitat ni prestigi.

DESPERTAFERRO ha dit...

En putxi s`ha autodescalificat com a president d`ESQUERRA,porta el partit que es desfarà com un gelat al sol,un home que ni tans sols fou capaç de desafiar a Montilla quan aquest li va dir que pengés la bandera espanyola al balcó de governacio.La mateixa bandera que Joan Carretero va fer retirar i que avui oneja joiosa.En PUTXI no té futur.Que s`ajunti amb el Josep LLuis i vaixin de gorra a indrets on no ens entenen ni parlant en castella. ENDAVANT R.cat