11/2/09

Relaxem-nos

Vist que el to dels comentaris d’aquest bloc s’està escalfant, relaxem-nos amb un tema d’un grup de arriba del Penedès, L’Anna Roig i l’Ombre de ton Chain.

Per cert, de moment aquest bloc té els comentaris totalment oberts i així seguirà essent. Però demanem que no s’utilitzi l’anonimat per fer atacs personals o fer-nos acusacions que desprès es demostra que són falses. També dir-vos que la gent que publica aquest bloc no té perquè estar d’acord amb tots els comentaris que s’escriuen.

I una altra cosa, per si no us agrada la música que pengem, encara que ens ho feu saber, seguirem posant la música que ens agrada a nosaltes, donant prioritat a la música del nostre país.

Salut i bon rotllo!

http://blocs.mesvilaweb.cat/lombredetonchien/
http://www.myspace.com/annaroigilombredetonchien

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui han publicat l'aprovació del POUM,

feliciteu a l'alcalde per haver-se requalificat el terreny de darrera de casa seva, a l'Argilaguet, també s'ha requalificat 3000 m2 darrera de casa seva, una gran zona industrial, etc...

salut!

Anònim ha dit...

Que amaga l`acalde.Perden subvencions i tenen problemas amb els números,segons ells la culpa ès dels altres.Presénten pressopostos que s`acosten més ala foscor que a la claretat,no se sap qúe volen fer,on volen invertir ,quins projectes defensem,qué amagan o sigui l`amivergècia,ha decidit que només escolta els seus.No senyors,no sentén la decicio si no és que tenen alguna cosa per amagar ho por d`alguna decicio.Ya sabem que amagabau felicitats.A VIVIR QUE SOM DOS DIAS!!!!!!!

Anònim ha dit...

Es pot veure aquesta publicació?M'agradaria comprovar-ho...

Anònim ha dit...

Feia un sigalo al casal,cuan un co negut fuster !te bona fama¿de dialogant.Deixa anar "Tots son forasters,que vol dir això de"tots son de fora"?de fora d`on,paguem els inpostos i fem el diaa dia a la Riera.Ja no sabeu que dir per defensar lo indefensable,pero si us plau, mentidas i manipulacions no.Hi hagent que es creu amb la potestat de dir qui es de "fora" i qui no ,sou tots una colla de fexistas i xenòfobs reprimits.