9/2/09

Prou xafarots!

En el ple del passat dia 27 es va aprovar la instal.lació d’un equip de música ambiental al Consultori Mèdic per valor de 1078 euros.

El curiós del cas era la justificació de la instal.lació: evitar que les converses de la consulta s’escoltessin des de la sala d’espera.

Almenys el cas té certa gràcia. Per part nostra vam dir que potser s’hagués de buscar una excusa millor i no tant còmica.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Excusa còmica?
Em sembla que heu anat poques vegades al metge...(quina sort!)
Si ho haguessiu fet, sabrieu que en el moment en que la gent de la sala d'espera està en silenci se senten tots els detalls de la conversa de que hi han dintre de les consultes tot i que les portes estiguin tancades.
Un altre tema és la qualitat del material de que estan fetes les pareds...
Per cert, que haguessiu proposat vosaltres?
Haurieu de ser més constructius i no tant destructius...que quan entreu en els plens ja se us veu el NO escrit al front.

Anònim ha dit...

La majoria de vegades no hi ha públic a la sala de plens, la qual cosa és una llàstima perquè s'hauria de promoure la participació i més en l'òrgan que decideix envers temes importants del nostre dia a dia.

Els que hi assisteixen normalment són de les dues llistes a l'oposició.

Per tant si veus com entrem als plens és que estàs dintre a la sala, (dedueixo pel que dius que no formes part de les llistes de l'oposició), podries ser un regidor o regidora, i com a tal podries comprovar les vegades que hem votat que no a algun acord, sempre motivant el sentit del nostre vot, i les vegades que hem votat a favor, sinó ets regidor o regidora també ho pots comprovar ja que les actes dels plens són públiques.

En el cas concret de la instal.lació del fil musical, no va ser un punt que haguèssim de debatre perquè s'havia aprovat en un decret d'alcaldia, senzillament pensem que hi ha despeses que són més prioritàries.

Establir debat envers els temes no és ser destructiu, impedir el diàleg si ho és.

Fins el proper ple...

Salut!

Anònim ha dit...

N´hi ha per cauret, els collons per terra no reconeixem ni la mes minima autocritica de re,tot ho han fet bé i encara tenen éls sants pebrots de dir que la opsicio enganya la gent.crec que ja n´hi ha prou de camuflar-ho tot.Pro estem alerta perque aquestos personatjes,"el jaume and argilget" es tornin a presentar es una pasada,increible lo de la Riera .Quins collons que tenen! si tornan. fens un altre

Anònim ha dit...

Si et presentes en una llista és per que hi ha coses que no agraden, dic jo, l'oposició ha de fer el que és, criticar i proposar noves idees, Quantes propostes us han acceptat ciu als d'erc durant tots aquestos anys ????.

Anònim ha dit...

25 anys de tècniques molt barroeres de fer politica a La Riera.I les que veurem.......Ja fa anys que es va inventar el caciquime.El cacic jaume amb el testaferro,argilaget.Fa 25 anys que o practiquen,a camvi de prometre feina o favors diversos,aconsegueixen un bon grapat de vots a les eleccions.I si no poden controlar al personal,sempre n`hi ha els seus llamecs.Ya esta BE PLEGUEU!!!!!!.

Anònim ha dit...

Dons jo mai he votat en Jaume.Aquets home barreja interessos politics municipals amb interessos economics i particulars.Ha fet de La riera el seu monopoli particular,on només hi juga ell,amb l`argilaget i amics.prou...FORA,FORA,FORA

Anònim ha dit...

Es una vergonya que gent aixi ocupi carrecs publics.pam,pam Lucki Luke.

Anònim ha dit...

Es tanta la incapacitat de aquets ayuntament a fer les bè som com la brigada,nomes donant voltes com si tinguesin cosas a afer.pero realment el que fan es pena. petons¡¡¡¡

Anònim ha dit...

El consultori sembla un confesionari. Estas dues hores esperan perque et visitin.