3/2/09

A celebrar-ho!

Per celebrar l’aprovació de la nova escola de la Riera ballarem una Electro-Jota Rave. Fora prejudicis!

 

http://es.youtube.com/user/vingavaa

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Senzillament PATÈTIC!

Anònim ha dit...

Em sembla més patètic el paperot que ha fet CIU amb el tema de l'escola.

Anònim ha dit...

Si no t'expliques....

Anònim ha dit...

Si patètics!.feu pena però tambe llastima, com sempre penseu"que el poble es vostre". I cal governarlo com si fos el pati de casa vostra.!aixo es el mal!!!!!! estas content

Anònim ha dit...

Estan molestos amb lo de l`escola,els fot i els cou.Heu captat,tot el ressentiment infundat l`absurda estupidesa i mala llet que ya en la frase.!senzillament PATETIC!.Apren d`aquesta gent i prem nota ells,llancen el seny i espolsen la rauxa,pacifica però contundent,moderada però ferma.Una rauxa assenyada,vaja!i encetem el cami a seguir!!!!!.

Anònim ha dit...

patètics sou valtros que en 25 anys no s'ha fet res , i només cal mirar els pobles del voltant!!!!

Anònim ha dit...

Amb lo de PATÈTIC jo no em referia a l'escola, em referia als hippies del video... em sembla que fan el ridícul. És una opinió i tinc dret a expressar-me. No m'he manifestat políticament en cap moment. Sou uns sectaris. Us creeu el vostre propi gueto i cada dia ho tinc més clar. Qui no pensa com vosaltres...tururut, cremat a la foguera.
Em sembla injust que digueu això del resentiment i que barrejeu temes: L'escola és l'escola i la resta són altres temes.

L'escola és un bé per al poble i dubto que hi hagi algú no estigui content. Pensar que hi ha gent descontenta és de malalts rebuscats amb poca feina.
Si creieu que sabeu que hi ha algú que no vol l'escola, abans de columniar-los públicament, hauríeu de demostrar-ho. És tant fàcil dir el que es pensa que pensen els altres... (ja m'assemblo a la de fomento...).
Siau.

Anònim ha dit...

Doncs noi (o noia), t'has equivocat de bloc. Això és un bloc polític i si llegeixes els comentaris veuràs que hi ha debat polític. I a més aquest apartat parlava de celebrar l'escola.

Per cert, el sectari ets tú quan catalogues a tots els usuaris d'aquest bloc sense distinció. Almenys l'oposició demostra ser més oberta amb els seus blocs on tothom pot participar.

On és el bloc o la web de CIU de la Riera? tant oberts que són...

Anònim ha dit...

La frase "Senzillament PATÈTIC!" o l'expressió "als hippies del video... em sembla que fan el ridícul." no són opinions músicals fonamentades, més aviat són desqualificacions. Tu has provocat que la gent se't tiri a la llugular. Reclames el dret a la llibertat d'expressió per poder insultar però et queixes quan els altres fan el mateix. O tots moros o tots cristians! No ploris, no ets cap santet. El tema escola i el paper de CIU el pots llegir:
http://larieradegaia.blogspot.com/2008/12/clam-rierenc-favor-de-l.html

Anònim ha dit...

!Escusa ridicula pobres hippies!.Si noi,faltes al respecte.Sembla que només per aixo quan es diu una cosa diferent.la gent com tú no vol acceptar la realitat:sembla que viviu en una gabia ono tens ni idea del que pasa.quina ignorancia que hi ha avui encara.O millor dit gent que no vol saber res de la realitat del poble.Amic si no et saps escoltar tu mateix,vés ala metgessa.

Anònim ha dit...

No us entenc. En aquest enllaç(http://larieradegaia.blogspot.com/2008/12/clam-rierenc-favor-de-l.html) que hi diu? Que CIU va fer un document alternatiu al vostre? I que hi deia? La rebutjava l'escola potser? Per què no expliqueu tota la veritat i no a mitges, si us plau?
No demostreu en cap moment que CIU no volgues l'escola. No us entenc.
APA

Anònim ha dit...

Quant anys fa que necessitem l'escola nova?. Només amb la contesta ja es diu tot.....