27/2/09

Quo Vadis, Biblioteca?

Aquesta setmana hem rebut la Biblio-Agenda de la Riera. Us apuntem l’agenda cultural:

Gener – Dijous 29 de 5 a 6 de la tarda; Activitat Infantil: Ludoteca. Recomanat a nens/es de totes les edats.

Febrer – Dijous 26 de 5 a 6 de la tarda; Activitat Infantil: Ludoteca. Recomanat a nens/es de totes les edats.

Març – Dijous 26 de 5 a 6 de la tarda; Activitat Infantil: Ludoteca. Recomanat a nens/es de totes les edats.

Quina retallada!

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Prou.Fins aqui hem arribat.Que us vagi bé la vida.

Anònim ha dit...

A mi també se'm treuen les ganes de participar més en aquest blog. Aquests diuen que els de CIU tracten de forasters als nouvinguts al poble; però ells tracten pitjor a la resta i neguen el saludo a qualsevol persona que sospitin que no els vota...no se qui es mes facha.
Aquest cap de setmana he hagut de patir com gent d'aquesta llista em mirava per sobre l'espatlla i em criticava (en veu baixa, això si)perquè es pensen que saben que a casa votem a CIU. Vergonyós. Com voleu que donguem els nostres nom i cognoms?

Anònim ha dit...

La biblioteca funcionava molt be. Hi havia contacontes, tallers, ludoteca cada dissabte. Es van carregar la Violeta perque la havia posat l'Hector i ara la biblioteca ja no es el que era. Un de l'equip de govern diu que la biblioteca nomes serveix per als moros. Aixo es racisme. Als de CIU mai han valorat la biblioteca.

Anònim ha dit...

Lo de la Violeta és una opinió o tens proves del que dius? I pel que fa a l'Antoniu (com ho escriviu valtros)que no es cert potser que només hi van moros des de sempre? Això és racisme o es una obvietat?
Espero que si has de documentar el que dius, no ho facis com lo de la Valdecasas...

Anònim ha dit...

La majoria de gent que dóna la seva opinió o critica a l`ajuntment,ho fan des del respecte i sembla que estan molt ben informats del que parlen,vosaltres com no accepteu les critiques ni les opinions dels altres,recorreu a la desqualificació i a l`insult.Nosaltres també sabem insultar,però tenim lo que vosaltres no teniu,educacio i respecte.Tenim inquietuds,no s`ham quedat en el passat.que és el que t`ha passat a tu, a mai hem tingut un amo,aixo ho deixo per a tu.

Anònim ha dit...

Antoñito dice lo de los moros? Este tio es el teniente alcalde del ayuntamiento. Deberíamos denunciarlo a los periodicos y que salga en portada.

Anònim ha dit...

Obvietat, ni res aixo es racisme.Desgraciadament sento massa vegadas aquestas frases,negra, moro,immigrant,en un pais com catalunya on pràcticament tots som immigrants o decendents d`immigrants i hauriem d`estar previnguts del racisme perque nosaltres o algun dels nostres avantpassts l`hen patit en un moment o altre.I gracies a escrits com aquestos, individuos com aquets es demostra el gra de la i cultura que tenen.no ofèn qui vol,sinó qui pot,i aquesta persona"esta buida".a veure si aprens sino passat per la biblioteca.salud

Anònim ha dit...

L`antonio,només cal sentir-lo als plens les declaracions que fa per mesurar-li la capacitat intelectual.Segur que ara s`ho pensarà dùes vegadas,abans d`obrir la boca. petons, gipsy

Anònim ha dit...

Hi ha dos clases de politics:Els que usen la llengua per dissimular els seus pensaments,i els que la usen pera ocultar la seva falta de pensaments.E Antoniu!

Anònim ha dit...

Silvia Vilaplana,posat les pilas YA,i comencis a treballar,no has fet res en el poble,referent a la cultura,no fas pel poble,ignoras al jovent.Ara amb l`afer de la biblioteca veuren!! si vals o ets una incompetent.

Anònim ha dit...

Argileguet. Siempre se a hablado mal de ese tipo i su complego de superioridad,el alcalde es diferente,cuando entendera ese tipo que todos somos iguales, deberian bajarlo de su nube i ver la realidad del mundo o es que no sea visto en su espejo,al fin i al cabo es un estupido RACISTA.

Anònim ha dit...

Jo voldria tirar una llança a favor de l'Argilaguet. No em crec que sigui cert tot el que es diu d'ell. Personalment he hagut de tractar amb ell en quatre o cinc ocasions, per pemisos d'obra, etc. i el tracte ha estat de correcte. (Idem pel que fa a l'alcalde).

Al cap i a la fi, el que es diu en aquest bloc són suposicions.Ha estat l'opinió d'una persona i la resta ha dotat per fet que lo que es va dir sobre dels "moros" ho va dir ell.
Prou malparlar de les persones anónimament, si us plau.
Montse.

Anònim ha dit...

és veritat que l'Antonio no li acaba d'agradar el tema dels magrebins, només cal que parleu amb ell i ho sabreu i això no vol dir que sigui "mala persona", estem jutjant la seva actitud política no la seva personal. no estem d'acord amb la seva manera de pensar!!!!.

Anònim ha dit...

Perdona però no estic d'acord en que no s'està jutjant a la seva actitud personal.
En enteriors correus se l'ha acusat d'"estupid racista" i s'ha posat en dubte la seva "capacitat intelectual". Fins i tot n'hi ha un que voldria denunciar'l a la premsa.
Crec que tot això sobrepassa la política i entra em l'àmbit personal.
També crec que aquests correus tots no han estat escrit per gent d'ERC, per això no m'hagradaria que s'ho prenguessiu malament. No és una crítica a la vostra llista, és una crítica als autors dels e-meils.
I una altra coseta: N'hi ha molts de racistes en el nostre poble, i no tots voten CIU. El racisme no sempre està en persones de diferent raça.
Gràcies

Anònim ha dit...

Mira Montse,jo no sóc racista!Aquesta és una expressió que sovint diem, creiem i n´estm totalment convencuts.Al nostre poble, de ja fa temps, convivim amb persones immigrants vingudes majoritàriament del Marroc.ells viuen la seva vida i nosaltres la nostra;no els rebutgem, però tampoc tenim la voluntat d´apropar-nos-hi.Hi això no és racisme?.No és marcar una diferècia entre persones que viuen al nostre mateix carrer,al nostre poble?Però potser si ens hauria de fer vergonya el fet que al nostre vei magrebi ,els o las rejidoras de la "!CASA DE TOTS",encara no li an donat ni la benviguda.A del Antonio en reservo ?l`opinio ¿.

Anònim ha dit...

Montse,el que hem de fer amb tota aquesta infomació que surt al bloc es explicar als nostres coneguts i amics totes aquestes coses que surten aqui i que la gent del carrer las ha de saber,expliquem tot el que sabem i surt aqui perque la gent que no veu el bloc s`en assaventi de tot el que s`ha cuit aquets temps a la Riera i a aixo obligara L`ajuntament a crea el seu bloc.Entre tots poden,YES WE CAN!!!!!!!

Anònim ha dit...

Si el tinent-alcalde diu això dels magrebins, tenin un càrreg públic ,tenim tot el dret de dir-li racista, l'insult del davant no és correcte,peró dirli racista si. només faltaria!!!. O sigui segueixo pensant lo mateix. Quant tens un càrreg com el seu has d'entendre les conseqüéncies, sense els insults,és clar. El que passa és que no accepteu les crítiques i aneu de màrtirs, quant sempre s'ha insultat a l'oposició d'aquest poble,inclós gent que anava a les llistes s'els fa boicot amb els seus negocis´. No justifico,però insults n'hi ha a les dues bandes, sobretot en una, que és la que li va la vida i el negoci que tenen.

Anònim ha dit...

gipsy,estic d'acord amb tu, s'ha d'explicar d'una vegade TOT el que passa al nostre ajuntament, per només fa 25 anys que s'amaga i no és dona cap informació i sobretot no és demana cap opinió.

Anònim ha dit...

GIPSY, estic d'acord amb tu que s'ha de saber la veritat, però s'ha d'anar en compte de què es diu i com es diu. I sobre tot un ha d'estat del tot segur que el que diu és cert.
El poble és petit i de tant en tant hi han rumors falsos inventats amb mala llet que han fet mal a molta gent. T'ho dic per experiència.

Anònim ha dit...

Montse,la desgacia que te L`antonio es que es creu don "PERFECTE" i et diré una cosa,no crec que camviés la manera de pensar,que tinc d` ell, perque creec que ho tinc prou clar.Un consell mai contradiguis a un don perfecte ya que t`exposas perdre la seva amistat i guanyar un enemic. nota:tambe existeixen donyas perfectas. salutacions