2/7/08

Tele5

Bandera De España - Escudo Aguila copia

La cadena de televisió Telecinco s'ha adherit avui al Manifiesto por la lengua común, que el passat 23 de juny va presentar un grup d'intel·lectuals a Madrid.

La cadena comparteix les exigències d'aquest grup d'intel·lectuals, entre els quals hi ha Mario Vargas Llosa, Fernando Savater o Álvaro Pombo, que demanen que el parlament espanyol elabori una normativa per fixar que el castellà sigui la llengua oficial de tot el territori i l'única 'que pot ser-li suposada' als seus ciutadans'.

Telecinco és la primera televisió que s'adhereix a aquest manifestA més, Telecinco ha dit, a l'informatiu del migdia, que 'posa a disposició del col·lectiu que porta aquesta iniciativa el seu canal de televisió per donar suport a aquest projecte'.

Si ells s'adhereixen al manifest, nosaltres ens adherirem a una vaga que consisteix en no mirar telecinco.
Això no és un boicot, sinó una vaga. Junts podrem!
Telecinco mai més!
Passa-ho.


PER A QUI NO HO SÀPIGA TELECINCO ÉS LÍDER D'AUDIÈNCIA A CATALUNYA; ELLS A CANVI D'AIXÒ S'ADHEREIXEN A 1 MANIFEST QUE PRETÈN QUE EL CATALÀ (ENTRE ALTRES LLENGÜES) SIGUI RELEGAT I MENYSPREAT.

SI ELS CATALANS ENS UNÍSSIM PODRÍEM ACONSEGUIR FER- NOS RESPECTAR; EN EL SEU DIA HO VAM ACONSEGUIR  AMB LA MARCA 'PASCUAL', ARA ÉS HORA D'IMPEDIR QUE AQUESTS FEIXISTES QUE NO ENTENEN EL QUE SIGNIFICA EL RESPECTE A UNA LLLENGUA IGUAL DE VÀLIDA QUE LA SEVA (AMB LA DIFERÈNCIA QUE ELLS ENS LA IMPOSEN A NOSALTRES), NI CONTEMPLEN UNA DIVERSITAT CULTURAL, ENS SEGUEIXIN PRENENT EL PÈL. JA ESTÀ BÉ QUE ENLLOC D'ESTAR- NOS AGRAÏTS, VAGIN EN CONTRA NOSTRA.

ES CREUEN QUE PODEN TRACTAR- NOS AIXÍ I QUE DAVANT D'UN ATAC CONTRA LA NOSTRA LLENGUA ENS QUEDAREM IGUAL?? DEMOSTREM- LOS QUE NO I QUE HAGIN DE RECTIFICAR!!

DESPRÉS DE PATIR DIA RERA DIA LES BARBARITATS DE LA COPE, ETC. A SOBRE AIXÒ?? JA N'HI HA PROU!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Això de la Tele és curiós. De fet, molts tenim (i ja dic tenim!) la configuració de la Televisió en Idea Espanyola.

Quanta gent té TV3, o el 33, o alguna televisió local en el número 1 del comandament? Sembla una tonteria, però segurament no ho es.

D'altra banda TV3 continua sent primordialment TV3 i no TVC que és el que hauria de ser. Segueix "sotmesa" a la numeració espanyola i fins i tot, bé fins a l'aparició de la Quatro aquest número del comandament quedava órfe en quant a la numeració.

Molta gent potser pensarà que amb el tema de les TDT, parabòliques, etc. no cal mirar foteses d'aquestes, però bé, mirant més enllà, el que fa més fort un país, apart de les grans polítiques, no són petits actes com aquests?

Anònim ha dit...

Aquest bon index d'audiencia a Catalunya es precisament el que volen aprofitar per fotre'ns el virus del manifiesto a casa nostra. L'objectiu de la ultradreta es enverinar els "nengs de castefa" que corren per Catalunya. Cada cop hi ha mes mal parits que es creuen amb el dret de mirar-te malament quan t'adreces a ells en català. Ja podeu anar parlant de plurinacionalismes i burrades per l'estil, que la unica solució és la independència!