16/7/08

L'espoliació dels Països Catalans

Ahir es van publicar les balances fiscals a l'estat espanyol. I, vés quina cosa, els Països Catalans són els espoliats. Deixem de banda els falsos resultats de Madrid - tots sabem que les centrals de les multinacionals paguen els impostos a Madrid i moltes de les inversions de la "Capital del Imperio" es computen com a interès general i s'imputen a "todos los españoles" i no compten com ingressos de l'autonomia.

Tornant al tema, les Illes, Catalunya i el País Valencià són els països més espoliats de l'estat, i això no és fruit de la casualitat, aquesta espoliació és premeditada i històrica. Això és un argument més per la lluita per les llibertats dels nostres pobles. És una confirmació més de que "ells" tenen més clar que "naltros" de que som una nació colonitzada.

Només un últim apunt, a Alemanya cada any es publiquen les balances fiscals dels lands alemanys. A Alemanya és anticonstitucional que un land tingui un 4% negatiu i també és anticonstitucional que un land tingui un 4% positiu. Recordem que les Illes té un 14,20%, Catalunya un 8'70% i el País Valencià un 6,40% (això segons dades de l'estat és clar).