2/3/07

SIGNATURES PEL DRET A DECIDIR


Es tracta de recollir el màxim número de signatures, sota la fórmula legal d’una petició popular, per demanar als Parlaments dels Països Catalans que tramitin una iniciativa de llei orgànica per la qual es reclami al Parlament espanyol que els hi traspassi la competència per a convocar referèndums.

Com a poble hem de poder decidir sobre totes les matèries que ens afecten i preocupen i sobre les que vulguem expressar la nostra voluntat democràtica i lliure. Hem de tenir el dret a poder decidir per on passarà l’AVE, si volem o no la MAT, si volem un aeroport internacional, l’import de les pensions, el pla d’estudis dels nostres fills,...... En definitiva, si volem construir un futur pròsper necessitem poder decidir per nosaltres mateixos en tot.

La presentació pública de la campanya, ja ha recollit d’una manera simbòlica signatures d’algunes persones de la nostra societat civil: Aureli Argemí, Teatre de Guerrila (Carles Xuriguera, Quim Masferrer, Rafael Faixedas), Feliu Ventura, Gorka Knorr, Josep Dalmau, Josep Maria Terricabres, La Carrau, Lluís Maria Xirinacs, Miquel Sellarès, Muriel Casals i Bracons, Núria Feliu, Obrint Pas, Rita Marzoa, Salvador Cardús, Toni Strubell, Arcadi Oliveres, August Gil Matamala, Carme Sansa, Elèctrica Darma, Elisenda Paluzie i Hernández, Rogeli dels Manolos, Enric Fontanals, Eric Bertran i l´Exercit del Fènix, Eva Serra, Fèlix Martí, Guillem Chacon, Hèctor López Bofill, Isabel Pallarès, Jaume Rodri, Joel Joan, Jordi Bosser, Jordi Vila-Abadal, Josep Cruanyes, Josep de Calasans, Julià de Jòdar, Lluís Cabrera, Lluís Fenellosa, Maria Mercè Roca, Màrius Serra, Mercè Martínez, Miquel Strubell, Monteserrat Carulla, Oriol Junqueres, Redouan Zahir, Ricard Lobo, Sebastià Alzamora, Titot, Tomeu Martí, Víctor Alexandre, Xavier Serrat,....

Així doncs, s’ha presentat públicament la campanya massiva de recollida de signatures pel dret de decidir, que des d’avui fins Sant Jordi treballarem per acabar d’estructurar per que a tot els pobles dels Països Catalans hi hagi grups locals de voluntaris que treballin per recollir les signatures. Preveiem que en una data tant assenyalada com Sant Jordi, podrem trobar una parada de la Plataforma pel Dret de Decidir a cada poble i deixar-hi la nostra signatura.

Aquest esforç de fer arribar la campanya arreu dels Països Catalans serà amb l’esforç de totes les entitats adherides a la Plataforma i de tots i totes els ciutadans i ciutadanes que hi voldran participar. Preveiem que la campanya duri un any.

Convoquem, doncs, a la ciutadania a col•laborar-hi, amb renovada il•lusió, desacomplexadament, amb voluntat de ser protagonista del seu futur, del nostre futur com a poble, i a fer de la Plataforma pel Dret de Decidir un espai transversal no partidista, punt de trobada de la societat civil.
Seguiu atents a la pàgina web de la Plataforma: www.tenimeldretdedecidir.org per tal de saber com i quan podeu fer-nos arribar la vostre signatura.

Comptem amb vosaltres! Aquells que vulgueu ser voluntaris de la recollida de signatures envieu un correu electrònic a info@tenimeldretdedecidir.org Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la .