7/1/10

Censura a la Revista Municipal

revista copia

La Revista Municipal de la Riera, pagada amb els diners de tots, viu moments polèmics degut a la censura que aplica la Regidoria de Cultura. La senyora Sílvia Vilaplana, (CIU), contradient el reglament de la revista on diu clarament que qui decideix publicar o no els articles a la revista és el Consell de Redacció, ha posat en marxa les tisores per retallar allò que no els interessa a l’equip de govern.

En aquest últim número de la revista podeu comprovar que a la plana d’opinió dels grups polítics municipals hi manca l’article d’IR. Dir-vos que l’article en qüestió ha estat censurat per la Regidora perquè parlava de l’associacionisme del nostre poble. Segons sembla, les associacions de la Riera són tema tabú per l’equip de govern (CIU).

L’article del nostre grup polític municipal d’Esquerra va estar a punt de no passar pel sedàs de la regidora i vam haver de retallar algunes frases on convidàvem als lectors de la revista a debatre sobre el futur del poble. Segons ella era un article massa polític. Aquesta senyora no sap encara que el nostre grup és fundat i dedicat per fer política municipal? Què vol que fem? Punt de creu?

Per què tenen por els de CIU al debat polític? Per què tenen por de la diversitat política? No sap aquesta senyora el que ha costat arribar a la llibertat d’expressió i a la llibertat política? Sap aquesta senyora que molta gent va morir o va patir presó durant la dictadura per aquestes causes? Tot plegat demostra que a la Riera encara no ha acabat la transició.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta noia es molt dolenta, a part de que no té ni idea de les tradicions del nostres poble, no sap res de res i no esta gens involucrada a les entitats del nostre poble, almenys els anteriors estaven amb alguna entitat!!!!! DIMISSIÖ(que cobra molts diners!!!!)

Anònim ha dit...

.... i ni que hi estigués implicada o cobrés menys diners: SÍLVIA DIMISSIÓ (i tot l'equip de govern amb ella, si us plau!!!). Enlloc d'avançar, estem anant com els crancs: enrere, enrere, enrere.........

de Cal Joan ha dit...

Que passa sou d'Esquerra vosaltres oi?.

Sílvia endavant, que dimiteixin ells que utilitzen la revista que es de tots per fer-se auto-propoganda per ells sols.

Ha treballar que es molt sa.

Anònim ha dit...

No cal ser d'Esquerra ni del centre ni de dreta. Simplement participar una mica per veure com es tracta a certa gent que fa coses en aquest poble... i si fem recompte, perdona, però en lo de l'autopropaganda i l'ús de la revista crec que no hi hauria color.

Pel que fa al fet de treballar, potser que s'ho apliqui tothom!.

Anònim ha dit...

Les fotos del bicentenari que surten a la ultima revista es un escandol. nomes surten fotos dels actes del ajuntament y la regidora aquesta surt a moltes fotos. no surt tota la feina dels veins al carrers y els actes del bicentenari y el ball de la santa creu.

Anònim ha dit...

Si, probablement per la qual cosa es