22/12/09

Bon Nadal a la Riera!

Com ja comença a ser una tradició, ara que s’acosten les festes, us deixem unes magnífiques fotografies de la fantàstica il·luminació de Nadal dels carrers de la Riera. És fantàstic i no té res a envejar a la il.luminació de la resta de pobles de la comarca. Els nens i les nenes de nostre poble estan encantats i il·lusionats.

negreLlums de Nadal del carrer Alzinar

negre
Llums de Nadal del carrer Major

negre
Llums de Nadal del carrer Sant Joan

Fantàstic! Ja és Nadal a la Riera!

8 comentaris:

Ulleres fosques ha dit...

Jo ja m'he comprat unes ulleres fosques per no quedar-me encegat!, encara que al costat d'altres cafrades de l'equip de govern això és com una broma.

La llum al Nadal no és sols una frivolitat comercial o una banalitat freak, sinó que va més enllà i tot i que evidentment una cosa és evitar el malgastament absurd,l'altre és entendre el perquè de les coses.

Interessant Article de Manel Delgado sobre el Nadal (vaja a mi m'ha ha agradat):
http://manueldelgadoruiz.blogspot.com/2009/12/el-verdadero-espiritu-de-la-navidad.html

Interessant Article de Festes.org sobre focs nadalencs
http://www.festes.org/articles.php?id=410

Bon i lluminós Nadal!

Anònim ha dit...

Suposo que no tenen nens petits aquestos de l'ajunatment, amb l'any que portem i al damunt els carres tristos!!!!. quina pena de poble

Anònim ha dit...

He llegit els articles que ha proposat Ulleres negres i m'han semblat força interessants. Però penso que unes llums més o menys al carrer no fan més Nadal. Per a mi l'esperit de Nadal es una altra cosa, celebrem el naixement de Jesús que va venir al món envoltat de pobressa i alhora d'amor.
El Nadal es porta dins i el que s'ha d'inculcar als nens/es és l'esperit d'ajudar als qui menys tenen i no crec que els hi faci res si els expliquen, que en temps de crisi s'ha destalviar, unes quantes llums de més o menys. Els meus fills disfruten engalanant casa nostra i saben que tothom a d'estaviar fins i tot els que manen.

BON NADAL!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Si home si anònim. El Nadal el portem a dins, però els diners públics que costa mantenir aquesta colla de dropos que tenim a l'ajuntament els portàvem a la butxaca. Devem ser l'únic poble d'Europa que no deu tenir llums de nadals als carrers. No valen excuses, els llums són uns leds que consumeixen molt poc. Quina vergonya. A més molts llums els van pagar els veïns.

Anònim ha dit...

Per la manera que parles, d'esperit de Nadal poquet. No entenc quins diners portàveu a les butxaques. Els insults tampoc venen al cas i no veig que cap persona de l' Ajuntament estigui amb dedicació exclusiva, per tant suposo que tots deuent treballar amb les seves feines, per tant la paraula dropo te la pots estalviar. Els Leds deuen consumir poc però si no es tenen es deuent haver de comprar. Si tant t'agraden els llums il·lumina la facana de casa teva, que potser ja ho has fet.

Dew!!!!!!Manel

Anònim ha dit...

L'alcalde cobra 900 euros mensuals i els regidors de l'equip de govern 300 euros al mes. Per tant, han de justificar el sou i si no tenen temps per dedicar-se una mica a fer coses pel poble que pleguin, no tenen cap obligació a quedar-se. Hi molta gent al poble que fa coses i sense cobrar.

Anònim ha dit...

Si el ajuntament no pot pagar unes bombetes de nadal aixo es molt molt molt greu. Hauria de donar explicacions al poble de la situacio economica del ajuntament. els diners son publics i tenim dret a saber quins problemes te la casa de la vila. si la situacio es tant greu potser haurien de comencar a pendre mesures drastiques com ara retellar els sous dels regidors i alcalde i revisar algun lloc de treball.

si van la botiga dels xinus trobaran llumets molt barats.

Anònim ha dit...

Nois vom s'aburriu!!!!

I l'estalvi energetic que??

No sabeu que ha va sortir una normativa sobre aquest tema...

Abans de parla informeu-vos