30/9/09

S’aprova a la Riera la Moció de Suport a les Consultes Populars per la Independència

Ahir al Ple Ordinari de l’Ajuntament de la Riera, els grups d’ERC i IR van presentar conjuntament la moció de la plataforma Decidim.Cat a favor de les Consultes Populars per la Independència.

Resultat de la votació: CIU es va abstenir, ERC i IR van votar a favor.

L'alcalde (Jaume Casas de CIU) va manifestar-se en contra dels grups que formen plataformes, encara que va demostrar desconeixement sobre la plataforma Decidim.CAT. La regidora d’ERC Iolanda Roch va haver-li d’explicar que la integren regidors de diversos partits del nostre país.

CIU es va abstenir al·legant que ara no és el moment de fer consultes i si alguna plataforma organitza la consulta al poble el seu grup ja donarà la seva posició. Tot i així va manifestar que si el Parlament convoqués el referèndum d’independència ell votaria que sí.

Des del grup d’ERC també es va preguntar per els plànols de l’escola nova i es va proposar que es constituís una comissió de seguiment amb tots els grups municipals, atès la seva importància. L’acalde va refusar la proposta.

Es va demanar informació sobre un incident d’una monitora del Casal d’Estiu amb el seu cotxe. L’equip de govern va respondre que l’assumpte s’havia resolt en 24 hores.

ERC va demanar per la pista d’Skate i l’alcalde va dir que està previst que es faci abans de finalitzar a l’any però que ha avisat als joves que si no deixen de fer “gamberrades” no la faran. Fins i tot va manifestar que ha avisat als Mossos perquè patrullin i els vigilin.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Un emigrante de Somalia llega a España y es inmediatamente trasladado a Barcelona.
En su primer día, decide salir a ver los alrededores de su nueva ciudad.
Andando calle abajo por una de esas del barrio gótico, para a la primera persona que ve y le dice: 'Gracias señor español por permitirme estar en este país donde me han dado piso y comida gratis, seguro medico y educación gratis, gracias.'
La persona sonríe y le responde: '... ¡lo siento, pero yo soy lituano! '
El somalí continúa calle abajo y encuentra a otro que caminaba en dirección opuesta, le dice: ' Señor español, gracias por este país tan bello que es España.'
La persona le responde: ' Lo siento, no soy español soy rumano'
El nuevo emigrante continúa su camino y para a la siguiente persona que ve en la calle, le da la mano y dice: 'Gracias por esta España tan maravillosa '
La persona dándole la mano le dice: 'Muy bien pero yo no soy español, soy marroquí'
El somalí continúa su camino y finalmente vea a una señora bien vestida que le viene al encuentro y le pregunta: '¿ Es Ud. española?
La mujer sonríe y le dice: 'No, yo soy ecuatoriana'
Extrañado y confuso, el somalí pregunta a la mujer: ' ¿y dónde están los españoles?
La ecuatoriana le mira de arriba abajo con curiosidad y le responde: ' ¡¡¡ Espero que currando!, tienen que mantenernos !!!'