25/5/09

Demà ple ordinari

Demà, dimarts dia 26 de maig de 2009, a les 21:00 hores hi ha ple ordinari amb l’ordre del dia següent:

Punt 1.- Aprovació, si s’escau de les actes de les sessions anteriors

Punt 2.- Donar compte dels Decrets d’Alcaldia. Instàncies.

Punt 3.- Aprovació, si s’escau, de la incoació de l’expedient per a la Declaració del Molí del Mig de la Riera de Gaià com a Bé Cultural d’Interès Local.

Punt 3. Aprovació, si s’escau, de l’inici de l’expedient per a la Declaració del Molí del Mig de La Riera de Gaià com a Centre d’Interpretació dels Molins Hidràulics del Baix Gaià.

Punt 4.- Proposta de moció presentada per diverses entitats del municipi En defensa de l’ús d’elements pirotècnics en les nostres festes populars i tradicionals.

Punt 5.- Proposta de moció presentada pel grup municipal de CIU, de suport als grups de cultura popular tradicional catalana que utilitzen material piròtecnic.

Punt 6.- Proposta de moció presentada pel grup municipal IR-EPM, per la creació d’un fons anticrisi local.

Punt 7.- Precs i preguntes.

1 comentari:

El Poble Invisible ha dit...

Amb el mètode"nyap",experimentat en la restauracio del Moli del Mig,francament l`obra es mostruósa,no és res més que un nyap ó el caprici arquitectonic ó la imbecil-tat una vegada mes de la dolenta,gestio urbanistica i la poca sensibilitat arquitectonica.Potser d`aqui cent anys semblara el que ara vol semblar.De moment un"NAYP" .La proxima perque no pregunteu al poble,la plaça ya esta començada ?.