26/8/08

Manifestació per l'11 de Setembre

El proper Onze de Setembre, Sobirania i Progrés es manifestarà amb el lema “Som una nació, volem Estat propi”, a partir de les 17:00 a la Plaça Urquinaona de Barcelona.

Aquest lema parteix del convenciment que l’autonomisme està esgotat, que el marc jurídic i polític espanyol no permet avançar en l’autogovern ni assegurar el benestar dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya, i que l’exercici del dret d’autodeterminació per a constituir-nos en un nou Estat Europeu és inajornable.

Sobirania i Progrés va llençar la idea en el marc de la Universitat Catalana d’Estiu però la convocatòria és oberta a totes les entitats que comparteixin el lema. De moment ja s’hi han adherit diverses entitats fundadores de la PDD i en els propers dies s’aniran sumant més adhesions. Totes les entitats convocants acordarem un manifest comú. S’organitzaran autocars des de les principals ciutats catalanes per facilitar l’assistència.

Cal que la manifestació sigui un èxit i que aquest 11 de Setembre els carrers de Barcelona siguin un clam per la independència de la nostra nació. Per això, la vostra participació activa és imprescindible.

Us demanem:

  • Que cadascú de vosaltres convenci a 4 persones per venir tots junts a la manifestació.

  • Que si sou representants o membres d’una entitat, intenteu que se sumi a la convocatòria i ens ho comuniqui per correu electrònic a: coordinacio@sobiraniaiprogres.cat

En els propers dies us anirem concretant més detalls de la convocatòria.

Salutacions cordials,

Joel Joan
President de Sobirania i Progrés

 

http://www.sobiraniaiprogres.cat/
http://www.flickr.com/photos/bernatff/sets/72157603350845903/