8/5/08

Sense objectius

L'any passat vam proposar a l'alcalde que es solucionés el problema de contaminació sonora que pateixen els veïns del Castellot a causa del pas de l'autopista AP-7. La mateixa Conselleria de Medi Ambient ho reconeixia en un informe.


L'alcalde ens va contestar que ningú del Castellot l'havia demanat això i, per tant, va desestimar la proposta. Hem de reconèixer que nosaltres no ens esperàvem una resposta així. Crèiem que un alcalde i el seu equip de govern havia de tenir iniciativa pròpia, però es veu que no és així.



L'alcalde hauria de prendre exemple del seu company de partit (CIU) Benet Jané, alcalde del Vendrell, que ha conseguit que Acesa posi pantalles acústiques als barris vendrellencs propers a l'AP-7.



Acesa ha informat al consistori vendrellenc que les pantalles es col·locaran a totes aquelles àrees habitades i afectades pel soroll de la carretera, i que possiblement seran el Nou Vendrell, el Botafoc i el Mas d'en Gual. A banda, el govern del municipi també signarà d'aquí a un parell de mesos un conveni amb la companyia, perquè aquesta s'encarregui d'arreglar tots aquells camins utilitzats per camions de gran tonatge que han treballat en l'ampliació del tercer carril.



Així doncs, quan hi ha ganes de fer coses i tens una mica d'iniciativa pots aconseguir molt objectius. La qüestió és quins són aquests objectius i quina és la motivació. Ja hem dit més d'un cop que encara no sabem quins són els CIU a la Riera.



http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2810172



Això sí, el nostre alcalde no té cap problema a sortir a la revista d'Acesa.