1/8/07

Continuem amb la revista de la Riera


Es curiós veure com se'ns prohibeix publicar articles a la revista municipal de la Riera - recordem que és una revista pagada per tots/es - i com, en el últim número distribuït abans de les festes de santa Margarida, el senyor alcalde escriu l'editorial. Desitja bona festa major a la gent que el va votar - pensàvem que era l'alcalde tots/es - i a més, tracta a una part de l'oposició de mentiders. S'ha de tenir nassos per voler excloure de la revista els articles de totes les formacions polítiques rierenques excepte la seva és clar. De què té por? De que hi hagi debat al poble?A més hem de dir que la nova Llei de Règim Local de Catalunya diu: “El Ple de l’ajuntament ha de garantir la participació dels regidors i dels grups municipals en els òrgans d’informació i difusió municipal, com ara la televisió local, les emissores de ràdio municipals i les publicacions i els butlletins editats per l’ajuntament. En aquest sentit, els respectius plens han d’aprovar un reglament que reguli les condicions d’accés i d’ús d’aquests mitjans pels regidors i els grups municipals constituïts al si de la corporació”.


Així doncs demanarem el compliment d'aquest article de la llei.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

La falta de LLibertat d'expressi� nom�s t� un nom:

FEIXISTES!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Hola. Com ja havia apuntat a l'altre notícia sobre el tema de la revista, crec que justament per despolititzar-la(si se li vol dir així)és que tothom hi pugui dir la seva i crec que el fet de tenir,cada grup, un apartat seria summament interessant per veure que opina cada grup amb representació al consistori dels afers que ens afecten a tots. No sé si ha de ser una columna, o una pàgina o quina mida ha de tenir, el que tinc clar és que com a mínim ha de poder ser plural!

salut!

Anònim ha dit...

La revista hauria ser independent, amb un consell de redacció format per persones de diverses sensibilitats.

Estem parlant d'una revista que es paga amb diner públic, amb els diners de tots, i per tant ha de ser plural i tothom ha de tenir dret a participar-hi.

Anònim ha dit...

Hola.
En l'últim ple es va establir un debat sobre l'accés dels diferents grups municipals a la revista.
Esquerra va proposar la redacció d'un reglament per regular aquest accés i el funcionament, i que es contemplés un apartat per als grups municipals, de fet ens vam comprometre a presentar-lo a les diferents formacions polítiques abans del proper ple ordinari, per poder consensuar-ho.

Qui es va mostrar més en contra de la proposta i de la petició efectuada, tant per Esquerra com per IR, va ser el Sr. Argilaguet, la seva postura va ser l'immobilisme i el no avançar, concretament va dir que si la revista havia funcionat durant deu anys no calia canviar-ho, varem intentar fer-li entendre que calia donar compliment al que establia la legislació i que això es podia fer amb el consens de les diferents formacions polítiques.
El fet que hagin d'altres formacions polítiques amb diferents maneres de pensar i de fer és una realitat que haurien d'assumir i respectar.
Per altra banda, si teniu alguna proposta al respecte, no dubteu en fer-nos-la arribar.
Salut!

Anònim ha dit...

Aquestos convergents segueixen igual que sempre, que deixin publicar l'opini� que teniu les altres formacions pol�tiques!, que hi ha gent que vota a aquestes formacions!!!!!
Visca la LLibertat d'expressi�!!!!