16/6/10

Concerts SOLSTICI ESTIU La Riera de Gaià 19 I 20 de Juny

SOLSTICI Cartell

Des de Cantarelus ens proposen una gran festa. Aquesta festa, SOLSTICI Musical, pretén posar en contacte a diferents grups músico-corals, que tenen com a nexe comú la passió per la música i una recent projecció degut a un treball musical sòlid, lluitador i innovador de cada un dels grups.

Aquests són, cadascun des del seu àmbit:
Coral Infantil Cantarelus, nens i nenes de la Riera de Gaià, Cambra 712 Grup de Cambra de joves del Conservatori de Música de Granollers, Jazzorquestra nois i noies de l’IES d’Altafulla, i O2 i Gato Neran Grups de Rock joves de les comarques centrals de Catalunya.

Tots aquests grups volen compartir amb el poble de la Riera de Gaià, amb les terres del Baix Gaià i Tarragonès la seva inquietud per fer d’aquesta nostra realitat social un lloc on la música pugui ser un element socialitzador, de futur, i a l’abast de tothom: petits,joves i grans.

I per això ens proposen dos dies plens de música.

Dissabte 19 de juny de 2010
-20,30h a 21,30h.
Actuació de la Jazzorquestra de l'Institut d'Altafulla.
-22,30h. a 24h.
Actuació dels Grups de Rock juvenil O2  i Gato Neran

Diumenge 20 de juny de 2010
-12h. a 12,30h. 
“Cantata del Follet Valent”, interpretada pel grup de petits de la Coral Infantil Cantarelus, dirigida per Graciela Martínez, acompanyada al piano per David Jiménez, i per algun instrumentista del Cambra 712, i amb la col·laboració escenogràfica de l'Escola d'Art de Tarragona.
-12,30h. a 13h.
Peces interpretades pel grup de grans de la Coral Infantil Cantarelus, dirigida per Roser Esteban, acompanyada al piano per David Jiménez, i per algun instrumentista del Cambra 712,
-13h a 13,30h. 
Actuació del Cambra 712 Grup de Cambra del Conservatori de Música de Granollers.
-Vermout Popular Final de Festa.
image