16/7/09

Bona Festa Major!

Santa_Margarida Rierencs i rierenques, sortiu al carrer i gaudiu de la festa, encara que enguany sigui tant pobre que només fareu servir el palco una vegada.

Dediquem aquest apunt sobretot a aquella gent que treballa des de les entitats per tal que el poble tingui vida cultural. Felicitats per la vostra paciència, la vostra consciència i la vostra estima per el poble. Malgrat les retallades sortireu al carrer posant peles de la butxaca. Us admirem sincerament. Felicitats.

Tingueu una molt bona festa major. Visca Santa Margarida, visca la Riera!

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona festa major?

Si l'únic que sabeu per es tocar el timbal i tocar els co... amb el correfoc? Enguany sessió doble. Ala!
Després aneu d'ecologistes i no sou concients del que aixó arriba a contaminar...

Només sabeu criticar. Si gasten perqué gasten, si no gasten perqué no gasten.

Anònim ha dit...

Potser sí que hem de pensar en abandonar i tenir un poble cultural i activament mort.

Per cert, l'Ajuntament en ple va aprovar una moció a favor de les festes tradicionals amb ús de pirotècnia.

Suposo que pel tema ecologista, les dues sortides que fem a l'any a la Riera, ens la deuen contaminar bastant menys que moltes altres coses que hem de suportar tot l'any, com males planificacions urbanístiques, insfrastructures que ens tallen el territori, rius sense cabal ecològic, etc.. però clar, si parlem d'això, anem en contrza el progrés, fem demagògia, etc....

Buff...

Jordi Sagués ha dit...

Tant pobre és la festa major d'enguany que a casa no hem rebut la revista que, a més de nodrir-nos culturalment amb els seus continguts tan rics, amens i plurals, ens hagués servit per a tenir a mà el programa de festes.

Potser el tiratge ha quedat curt? Potser el nostre carrer queda fora de la ruta de distribució? El cas és que per saber quan hi ha algun acte hem de tirar de telèfon i preguntar-ho, o acostar-nos a alguna botiga i mirar-ho a l'aparador o refiar-nos de la nostra (minsa) memòria.

Què hi farem, al capdavall tampoc pensàvem anar a un ball que començarà quan gairebé claregi. Qui deu haver sigut el noctàmbul que ha decidit els horaris? Calla! Potser van ser els encarregats de repartir la revista que de matinada i fent tentines es devien deixar de trobar alguna bústia...

l`ANGEL MIKEL ha dit...

Gracies a tots els que heu fet possible que aquesta Festa Major,fos especialment llüida,la trobada de biables centanaris,els gegants,els bastoners,els gralles,els del bicentanari de Sta Creu.Enhorabona i endavant! per estar a l`altura que els ciutadans i el poble esperavem.
Tots meys l`Ajuntament dominat per la tonteria,la mediocridat i la imbecilitat politiques,mediàtiqes i personals " quins collons". perdo soc un angel ?.

Anònim ha dit...

Que bonic el que vau fer en la xaranga quan ereu als 4 cantons...trencant el grup, en comptes de fer el recorregut de sempre! "ala!, porqué yo lo valgo"
Així, així us guanyareu al poble i arribareu lluny, molt lluny!!

Anònim ha dit...

Aquesta colla tenen una obseció per entrar a l'ajuntament que van pensar que si arribaven abans que el Jaume li prendiren el puesto.... jejejjej

Edu ha dit...

Jordi Sagués, no hauries de patir per no haver rebut la revista del poble, no t'has perdut gaire cosa...
Mentida! Si que te n'has perdut una!: poder contemplar el BOOK personal que mica en mica va creant l'amiga Mireia Sanchez d'Ardenya de la revista del poble.

A més a més d'escriure articles, publica fotos de: la mare... la sogra...ella mateixa...les seves nenes (infinites vegades)i ha gosat a incloure una on hi surten els 2 nens dels seu germà amb les 2 nenes seves. Es veu clarament que estan en una casa particular (no estan en cap acte popular del poble) i a més no ve a cuento en el context de l'article on s'hi troben. Aquesta ja ha estat el colmo. Què s'ha cregut?

Opino que la "susodicha" deu una disculpa a la gent del poble.
El que una persona no vulgui col·laborar en una revista, no vol dir que hagi de permetre que d'altres l'utilitzin per manipular-la d'aquesta manera tant descarada.

Edu. Una rierenca ofesa.

Anònim ha dit...

La samfainada va deixar anar un fum tòxic que a casa no podíem ni respirar. La haurien de prohibir. El pebrot és molt contaminant. La taula de l'ajuntament amagada en un racó amb les autoritats convergents alcalde i tinent, metgessa i secretària i bevent xampany del bo mentre el poble es bevia un de barato. Algú sap quants cèntims va donar l'ajuntament per fer el DVD de Santa Creu?

Montse ha dit...

Voldria opinar de dos temes que heu tractat:

- Xaranga: Alguna cosa vaig sentir a dir pel poble i la veritat, no m'ha sorprés en absolut. Hi ha gent que només es dedica a causar crispació i ho aconsegueixen, tot sigui dit. Són gent rebelt, que no
els hi agrada que els manin i els hi diguin el que han de fer... Si et sap greu el que han fet, tingueu en compte pròximes municipals i punto.

- Mireia: Tampoc em sorprén, i estic d'acord amb "l'Edu" que es indignant, però qui coneix a la noia i/o a la seva família ja deuen saber lo manipuladors que sense que t'adonis poden arribar a ser. Amb molta gràcia i un somriure però... pam!

Què hi farem!

Tot i que una cosa no treu l'altra, animo a "l'Edu" a que si no li agrada l'estructura de la revista, s'hi involucri i hi col·labori, i si tant de greu li sap el que fa la noia, que li aturi els peus d'aprop no des d'aquests comentaris (tot i que repeteixo que estic d'acord amb tu).

Anònim ha dit...

Canviant de tema, podeu explicar algu com funciona lo del casal. Han fet concurs public????

ERC La Riera ha dit...

Volem deixar constància de que no estem d'acord amb els comentaris sobre assumptes personals o familiars. Si us plau, aquest bloc és polític i podem parlar i debatre tranquil.lament de càrrecs polítics i accions polítiques. No volem fer ús de la censura i per això us demanem responsabilitat en els vostres comentaris.

Anònim ha dit...

Para cuando las vaquillas?

Ya tengo el recorregut,las vaquillas estan encerradas en el cercao de la Masía, salen las vacas, del carre san joan cap a vall, pasan por delante del mulsum, to pabajo por delante del partxé, que vigilará, ojo a la curva de estafeta donde está san fermín, hacia cal ginas, carre major, hasta el fondo y acaba en la plaçeta, buenun poco largo, ah por cierto la santa creu, la guardia civil y los pasadobles españoles lluiran la nostra festa major!

Arriba espanya!

Anònim ha dit...

Mireu no sé que és més tòxic, si el fum que fa el pebrot o el fum del petards, només dir que la samfamina m'agrada molt i els petards no gens.
Del tema de la xaranga penso que haurieu de cridar l'atenció als qui van començar el merder que es comporten com uns maleducats i uns.. bé diré amb alguna copeta de més, i no és el primer any que ho veig, jo hi era i vosaltres! Em sembla que no.