2/1/09

Sense rumb

Ens trobem a l’inici d’un any, marcat per la crisi econòmica, però aquesta crisi no ha de servir per justificar la inactivitat i la manca de projectes de l’equip de govern al nostre ajuntament, ans al contrari, aquest ha d’arromangar-se i treballar per pal.liar la situació, buscant noves eines i optimitzant els recursos de que disposa.

Però per aconseguir-ho el primer que ha de tenir clar és el rumb, i l’equip de govern fa temps que va perdre el rumb.

Sembla que l’únic que esperen és que vagin passant els dies, sense esforçar-se per escoltar a la gent, sense intentar entendre que les entitats del nostre poble no s’han constituït per fer-los la guitza, que l’únic que volen es treballar pel poble des de cadascuna de les seves vessants, que ajuden a la integració dels nouvinguts, que no són en cap cas tancades, ja que tothom que hi vol formar part ho pot fer.

Quan des de l’oposició els instem a prendre les decicions que els pertoquen i adoptar mesures per solucionar els problemes i les mancances del nostre municipi, es justifiquen dient que només són cinc i que fan el que poden. (I són cinc perquè ho han volgut així)

Algú que es presenta a unes eleccions municipals fent promeses no pot manifestar que fa el que pot, sempre ha de fer MÉS, perquè aquest és el compromís que ha adquirit amb la gent del seu poble.

Us desitgem un bon any 2009 a tots els rierencs i rierenques!

Yolanda Roch

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Un desig per aquest any nou sobretot al equip de govern;i a la oposicio.NOIS A LA RIERA SOM 1400 no 700 I 700 .SOM UN POBLE; FEM POBLE.bon any i salud a tothom

Anònim ha dit...

Un desig per aquest any nou sobretot al equip de govern;i a la oposicio.NOIS A LA RIERA SOM 1400 no 700 I 700 .SOM UN POBLE; FEM POBLE.bon any i salud a tothom

Anònim ha dit...

Quin alcalde que tenim! Fins i tot els Reis Mags canvien de posició per tal que l'alcalde entri primer a la plaça amb el seu tractor i faci l'entrade triumfal.