6/7/07

Crònica del repartiment de carteres

En el ple d'aquest dimarts 3 de juliol es van repartir les carteres de la següent manera:

Antonio Argilaguet: Urbanisme, Governació i Hisenda. Tinent Alcalde i tresorer.
Dolors Sanromà: Ensenyament, Juventut i sanitat.
Juan Infantes: Esports, medi ambient, brigada d’obres i vies públiques
Sílvia Vilaplana: cultura, festes, benestar social.

L’abast de la delegació és la direcció, coordinació i gestió de les regidories però sense resolució. Segons el RD. 2568/1986 a l’article 43.4 es fa les delegacions d’atribucions als regidors, que no tindran capacitat per a resoldre. Això vol dir que qui decideix finalment i qui firma és l'alcalde.

L'alcalde cobrarà per dedicació parcial 13.839,84 euros, en 14 pagues. Els altres regidors de l'equip de govern cobraran 300 euros mensuals. El regidors de l'oposició no cobraran res.

Per part dels dos grups a l'oposició (ERC i IR) es va demanar un local per reunions i atenció al ciutadà. Per part de l'equip de govern (CIU) es va dir que es concediria un local que s'havia de compartir entre els tres grups municipals.

També per part d' ERC és va demanar la constitució d'una Comissió d'Urbanisme, degut a l'aprovació del POUM i per fer un seguiment del desenvolupament d'aquest. Ens van negar la constitució d'aquesta comissió.

En definitiva, veiem que les paraules del senyor alcalde, un cop més, se les emporta el vent. Allò tan maco de la mà estesa era pura literatura.