27/4/10

Literatura jove des de la Riera, i amb premi

El relat Joc de mirades, de Mireia Toda Cosi, de la Riera de Gaià, ha guanyat el primer premi APELLC Jove de narrativa i poesia, en la categoria de 14 a 17 anys. El jurat també ha va atorgar un accèssit a l'obra narrativa Els lladres que robaven capgrossos, d'Alejandro Thérèse Navarro. En la categoria de 18 a 21 anys, el premi va ser per a Anna Cortadelles Adzarias, per l'obra El pes de la pluja, Aquest premi, convocat per l'Associació de Professionals i estudiosos en Llengua i Literatura Catalanes, està dotat amb 600 euros i una beca per a l'Escola de Lletres de Tarragona. Els guardons es van entregar divendres, diada de Sant Jordi.

http://www.apellc.org/joveslit.php

5 comentaris:

Ignasi ha dit...

Molt bona notícia!
Felicitats i enhorabona, Mireia!!!

Mireia ha dit...

No trobo pas que el títol de l'article sigui el més adient, ja que la procedència de l'autora és un fet ben irrellevant, sobretot quan el poble no ha fet res per fomentar la literatura i l'única formació rebuda en aquest aspecte ha estat proporcionada per l'Escola de Lletres de Tarragona.

Anònim ha dit...

El poble? o l'ajuntament? o regidoria de Cultura (de CIU és clar)?

Mireia ha dit...

No cal atacar partits en concret buscant culpables, tan sols no vanagloriar-se de la procedència de qui guanya un concurs ja que de ser joventut literària d'algun lloc sóc joventut literària de Tarragona.

Anònim ha dit...

Mireia, realment no entenem la teva postura. Si vols podem treure la notícia si tant et molesta. Nosaltres no ens "vanagloriem" de res, només mostrem la nostra alegria perquè una persona de la Riera ha guanyat un premi literari. Ara, si et molesta, eliminem la referència i en paus.
Per altra banda, t'animem a impulsar i fomentar la literatura a la Riera. Moltes entitats rierenques supleixen la falta de iniciativa de la regidoria de cultura creant i fomentant activitats culturals.