19/3/09

Reclamem responsabilitats

mossos

No fa gaires dies recordàvem les càrregues policials de la Valdecasas. Però ahir a Barcelona ens va semblar traslladar-nos a aquells dies que crèiem que ja eren del passat.

Per això reclamem que els responsables de la salvatge càrrega policial d’ahir assumeixin responsabilitats sense excuses. Creiem que la manera d’actuar d’ahir no era pròpia d’una democràcia del segle XXI.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara ja hem vist de que es capaç el govern,a mi sinceramet em reccordá als grisos, perque el que ha fet la policia no te nom i el culpable de tot som nosaltres per no obrir els ulls i adonarnos que les coses no han canviat de fa trenta anys!! "SAURA DIMISSIO "

Anònim ha dit...

teneis dos caras como las lentejas

Anònim ha dit...

teneis dos caras como las lentejas

Anònim ha dit...

Deixant de banda que no sóc partidari ni d`exercits ni de policia, les imatges que vaig veure ahir no són precisament les d`una policia professional d`un pais democratic.Es molt fàcil apallisar treballadors i estudiants.El futur està en els estudiants i no pas en les porres ni en els que mal els governan.LLastima sembla que la mediocritat està al poder. NOTA: Anònim es un MEDIOCRE....

Anònim ha dit...

Salutacions,FUM que com els vells temps.Jo crec que una de las millors solucions seria que el SR.SAURA presentes la dimisió ja que per moltes explicacions que ens vulgi fer empassar el descrèdit ya el te per vida.Es un conseller d`interior tan espanyolista com els guàrdias civils i policies que s`an passat als mossos per millor salari sels nota cuan parlen.....