3/3/09

10Mil a Brussel·les per l'autodeterminació.

http://deumil.cat/

4 comentaris:

Anònim ha dit...

2900 segons la policia local i més de 10000 segons els organitzadors. Com sempre ballen el números que fa por. Algú d'aquesta llista que hi anés, em pot aclarir més o menys quanta gent hi havia. I quines impresions n'heu tret?
Gràcies

Anònim ha dit...

Dissabte a Brusel.les:

En quant a les dades que ballen, , s'havia confirmat la presència de 5.000 persones des de Catalunya, entre els vols i els autocars que es varen organitzar.

Hi havia molta gent que havia anat amb cotxe particular que no estaven comptabilitzats.

Es van sumar a la manifestació els Independentistes Flamencs, els Venecians, del País Valencià i del País Vasc.

Jo diria que com a mínim 9.000 persones van participar a la manifestació i que problament sí erem 10.000.

Durant tota la manifestació es van cantar cançons catalanes de caire reinvindicatiu, va ser un clam a la llibertat dels pobles i a la defensa de la nostra identitat.

També els castellers, van pujar diversos pilars durant el recorregut.

Ens vam sentir molt bén acollits pels ciutadans de Brusel.les i estaven assabentats de la nostres peticions.

Sortien al balcó i ens aplaudien.

Després de la manifestació hem van comentar que hi havia un grup d'espanyols que van increpar a participants de la manifestació però no va haver aldarulls, perquè es van sentir sols i van desistir del seu intent de crear conflicte.

Jo pensava que no hi hauria tanta gent, per tant estic molt satisfeta del resultat de la convocatòria, perque ha servit per dir a Europa que hi SOM, ens hem fet presents.

Al vespre a l'hora de sopar en els aparadors de molts locals lluïa l'Estelada o bé la Senyera.

Quan veus la quantitat de gent que s'ha desplaçat per un objetiu comú, t'adonés que cadascú de nosaltres compta. Que no podem pensar que ja ho faran els altres!.

Salut!

Anònim ha dit...

M'ha quedat clar, gràcies Iolanda.

Mentres llegia el teu escrit m'has fet pensar en els desplaçaments de les finals del Barça... allà on anàvem ho tenyíem tot de blau grana.
Gràcies i felicitats pel viscut.

Anònim ha dit...

En un mes de marc es complicat moure 10.000 persones,Però fossin 10.000 o 3000 els que van participar crec que no inporta.l`importan és que CATALUNYA es va fer visible a EUROPA.Fins ara estaven tapats ara potser gent que ni sabia qui som s´ho preguntara, cercararan informació i se n`adonaran que exitim.La idea ès fer pensar ala gent.Tan sols un efecte secundari,la dreta mediatica ESPANYOLA a tingut un atac de"MALA LLET"sever...... GRACIES A TOTS I TOTES PER FER-HO POSIBLE!!!! DEU-MIL SALUTACIONS!!!!.