13/2/09

S'aprova definitivament el POUM de la Riera

Abans d’ahir es va publicar l'aprovació definitiva del nou POUM de la Riera. Només faltava l’informe de l’Agencia Catalana de l’Aigua per aprovar-se.

Podeu baixar-vos la publicació del DOGC del dia 11 al següent enllaç. Quan aneu a la pàgina busqueu el link que trobareu a la part inferior de la pàgina.

Recordem que aquest POUM s’ha fet sense cap mena de diàleg amb l’oposició i generant el mínim de participació ciutadana.

http://myfreefilehosting.com/f/42b0c67e92_1.49MB

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs passa,que se´ns volen carregar el poble.Però no patiu,el futur que deixerem pels nostres fills, no el veurem pas,ja se`l trobaran ells.Uns quants amb les butxaques encara més plenas,a darrera l`especulacio,i els altres a fotres. però, no passa res !!!!

Anònim ha dit...

Hola bones, una pregunteta.
Per accedir a la zona que es construïrà darrera de la iglèsia, per on s'accedirà? Obriran carrer pel Soto (mes o menys) o llençaran alguna casa a terra per fer d'accés? M'explico?
Anticipo les gràcies.
Marteta.

Anònim ha dit...

Marteta. Diria que la casa que va a terra és on vivia abans l'alcalde, la que son tres pisos, on hi havia fa anys la farmacia, a la plaça major. Diria.
Sergi.

Anònim ha dit...

L`ajuntament no sap a on mirar.Només es dedica a menyprear a la gent del poble.Quin sou tenen dret acobrar per tot el que fam?.Han deixat el poble com el pitxor de tota la COMARCA.ala oposisio es necesari una auditoria a l`ajuntament YA!!!!!!.

Anònim ha dit...

Gràcies Sergi.

Anònim ha dit...

Este pueblo es increible el ayuntamiento hace lo que quiere.La oposicion,por lo visto y leido,nada de nada,la gente que escribe criticando gasta energias para nada.nadie da la cara,esto es un culebron malo.malo.