17/3/08

Poble sense llei

Si parlem de trànsit a la Riera podríem dir que és un poble sense llei. S'aparquen els cotxes a qualsevol lloc (la baixada dels Quatre Cantons per exemple), alguns circulen a velocitats altes, etc etc. A banda, la senyalització del poble deixa molt de desitjar. Vam haver de suar sang per aconseguir els passos elevats al carrer de la Síquia.

Avui dia, si tens canalla, has d'anar amb quatre ulls pel carrer. Cosa que abans no passava. Potser també seria hora de plantejar-se la possibilitat d'establir mesures per reduir la velocitat dels vehicles al mig del poble.

Us apuntem aquest vídeo gravat a la Riera, concretament al polígon industrial. Esperem que aquestes carreres de motos no es converteixin en una cosa habitual al nostre poble.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

El millor de tot és que l'usuari que va penjar aquest vídeo al youtube té com a vídeos favorits : "himno de la division azul" i un altre vídeo nazi. Mireu-lo a:
http://www.youtube.com/Nazinguer

Quina vergonya tenir rierencs així!!

Anònim ha dit...

Crec que el que cal és un replantejament general de la vialitat. Potser sí que estaria bé algun pas elevat en algun carrer de l'interior del poble i algunes columnes o peanes que impedissin aparcar a certs llocs.