28/6/10

Triomf de la nostra selecció

La selecció catalana d'hoquei patins guanya la seva primera Copa Amèrica

Derrota a la final la selecció argentina, que en les dues anteriors finals li havia impedit obtenir el títol

seleccio-catalana-hoquei-copaamerica-vic-2010 La selecció catalana d'hoquei patins ha guanyat aquest diumenge la Copa Amèrica d'aquest esport, que s'ha celebrat a Vic (Osona). Ho ha fet en imposar-se a la selecció argentina a la final per 3 a 0. El primer gol l'ha marcat Torra al minut 6, i abans del descans Titi Roca ha aconseguit el segon, malgrat els intents del combinat argentí de fer entrar els catalans en un joc d'empentes i picabaralles en què no han caigut. A la segona part Panadero ha fet el 3-0 que acabaria essent el resultat final, de falta directa, per un partit on també ha tingut una actuació destacada el porter català Sergi Fernández, amb grans aturades. Catalunya obté així el seu primer títol a la Copa Amèrica, i ho ha fet davant el rival que li va impedir guanyar les dues darreres finals d'aquesta competició, l'Argentina. En canvi la selecció catalana femenina ha perdut la final també contra el combinat argentí per 1-2, després d'anar perdent gran part de la final per 0-2 i malgrat l'empenta final catalana.