9/12/08

Clam rierenc a favor de l'escola

La setmana passada es va iniciar una campanya per manifestar la necessitat d'una nova escola.

El diputat d'ERC Sergi de los Rios ens va informar que la nova escola de la Riera estava entre les diverses escoles pendents d'executar-se mitjançant un Acord de Govern amb l'Institut Català de Finances.

Per aquest motiu, Esquerra va redactar un document base, on es manifestava la necessitat social d'una escola nova, dirigit al Conseller d'Educació. Aquest document es va voler consensuar amb la resta de partits polítics de la Riera per tal de fer una demostració d'unitat a favor d'un servei d'interés general. Per això es van convocar en una reunió.

Per part d'Iniciativa Rierenca hi van estar d'acord des del primer moment i ho van signar conjuntament amb nosaltres. Demostant una voluntat d'unitat i de concens.

CIU finalment no van voler participar ni consensuar, i van optar per presentar un document alternatiu, demanant-nos que només el signès l'acalde en nom de tots els partits polítcs.

Per altra banda, l'AMPA va engegar una campanya de recollida de signatures entre els pares i mares del col.legi i la llar d'infants, obtenint una bona resposta amb la recollida de signatures de 90 famílies.

La campanya ha estat un èxit i ja s'ha enviat tota la documentació al Departament d'Educació.

Per part nostra la lluita continua i intentarem aconseguir que aquesta esperada escola arribi el més aviat possible.